Takaisin MTK:n Lihaseminaari 13.11.2024

MTK:n Lihaseminaari 13.11.2024

13.11.2024 klo 11:00 - 16:15

Tule kuulemaan tuoreimmat näkymät lihamarkkinoista, toimintaympäristön muutoksista ja edunvalvonnan ajankohtaisista asioista! Puhujina muun muassa valtiosihteeri Päivi Nerg, VTT, teollisen bioteknologian ja ruokatuotannon tutkimuspäällikkö Emilia Nordlund sekä MTK:n asiantuntijat Johan Åberg ja Juha Lappalainen. Lisäksi Snellmanin konsernijohtaja Markus Hellström jakaa näkemyksensä markkinoilla menestymisestä. Seminaarin avaa MTK:n 2. puheenjohtaja Tero Lahti. 

Paikka: Framin auditoriot 1-2, Kampusranta 9 B, 60320 Seinäjoki
Aika: keskiviikkona 13.11. klo 11:00–16:15
Hinta: 50 € (sisältää lounaan)

Tilaisuuden juontaa MTK:n ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivonen. 

Ohjelma:

  • 11.00: Lounas
  • 12.00: Tilaisuuden avaus: Tero Lahti, MTK:n 2. puheenjohtaja ja Lihavaliokunnan puheenjohtaja
  • 12.15: Maa- ja metsätalousministeriön tilannekatsaus: Päivi Nerg, valtiosihteeri, MMM
  • 12.45: MTK:n lihaedunvalvonta käytännössä: Johan Åberg, maatalousjohtaja, MTK
  • 13.15: Markkinoilla menestymisen eväät: Markus Hellström, konsernijohtaja, Snellman
  • 14.00: Kahvitauko
  • 14.30: Uudet teknologiat ja mahdollisuudet maataloussektorille: Emilia Nordlund, tutkimuspäällikkö, VTT
  • 15.15: Toimintaympäristön tilanne ja tulevaisuus globaalilla lihamarkkinalla: Juha Lappalainen, tutkimuspäällikkö, MTK
  • 15.45: Paneelikeskustelu
  • 16.15: Seminaarin päätös ja yhteenveto: Juha Marttila, MTK:n 1. puheenjohtaja

Ilmoittautuminen:
Seminaari on kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.11:

Tapahtuman onnistuminen riippuu liittojen aktiivisesta osallistumisesta, ja hyvä lopputulos mahdollistaa seuraavan seminaarin järjestämisen muualla Suomessa. Olethan mukana ja jaat ilmoittautumislinkin verkostoissasi. Tehdään tästä tapahtumasta kaikkien lihantuottajien ajan arvoinen!

Tervetuloa!
Johan Åberg, maatalousjohtaja, MTK
Mari Lukkariniemi, asiantuntija, MTK
Juho Kyntäjä, asiantuntija, MTK
Ari Perälä, kenttäpäällikkö, MTK Etelä-Pohjanmaa

Lisätietoja: Ari Perälä, 040 176 6680

Osallistuminen

Lähitapahtuma

Sijainti

Seinäjoki

Tapahtuma suunnattu

Avoin


Juho Kyntäjä

asiantuntija, liha

nauta- ja lammasasiat, rehuasiat, maataloustuotemarkkinoiden edunvalvonta

+358 40 517 6972

Mari Lukkariniemi

asiantuntija, liha

lihavaliokunnan, sika-, siipikarjanliha- ja kananmunaverkoston sihteeri, maataloustuotemarkkinoiden edunvalvonta

+358 40 171 9070

Johan Åberg

maatalousjohtaja

+358 20 413 2415

+358 40 523 3864