Takaisin Maaltavastaajat jakso 26: Grüne Woche – MTK mukana ruokaviennissä

Uutinen

Maaltavastaajat jakso 26: Grüne Woche – MTK mukana ruokaviennissä

21.12.2018

Suomalaisesta ruokapöydästä etsitään nyt menestystarinoita kansainväliseen kattaukseen. H-hetki koittaa tammikuussa Berliinissä, jolloin Suomi on MTK:n luotsaama pääkumppanimaa Grüne Woche -ruokamessuilla. Maaltavastaajat otti selvää, millainen kattaus Berliiniin kootaan. Heidi Siivosen seurassa MTK:n viestintäjohtaja Klaus Hartikainen ja MTK:n Grüne Woche -osaston tuottaja Maarit Kaasinen sekä Kaslinkin brändi- ja viestintäjohtaja Juha Petteri Kukkonen. Kuuntele jakso nyt Soundcloudista, sähköisestä jäsenkortista tai puhelimesi podcast-sovelluksella.

Tammikuussa suomalainen ruoka- ja maaseutumatkailu lähtevät rytinällä keskelle Eurooppaa, kun MTK toimittaa alueellisten hanketoimijoiden ja sekä sponsorien ja yhteistyökumppaneiden avustamana yli 80 suomalaista elintarvike ja maaseutumatkailun toimijaa Berliinin Grüne Woche -ruokamessuille. Myös suomalainen metsätalous- ja puutuotteet nousevat esille mm. mediaohjelmassa ja Iskun toimittamien huonekalujen myötä. Grüne Woche on maailman suurin ruokamessutapahtuma, jonka pääkumppanimaa Suomi ensi vuonna on.

Kuuntele nyt lisää Maaltavastaajien uusimmasta jaksosta:  Jakso 26: Grüne Woche – MTK mukana ruokaviennissä Heidi Siivosen seurassa MTK:n viestintäjohtaja Klaus Hartikainen ja MTK:n Grüne Woche -osaston tuottaja Maarit Kaasinen sekä Kaslinkin brändi- ja viestintäjohtaja Juha Petteri Kukkonen. Kuuntele jakso nyt Soundcloudista, sähköisestä jäsenkortista tai puhelimesi podcast-sovelluksella.

Kuuntele Maaltavastaajia työn ohessa puhelimestasi

Maaltavastaajat-podcast on MTK:n oma ajankohtaiskatsaus. Uusia podcast-jaksoja ilmestyy noin kahden viikon välein, ja podien teemoissa otetaan monipuolisesti huomioon koko maa- ja metsätalousala sekä ajankohtaiset ilmiöt. Helpoiten kuuntelet podcastin suoraan MTK:n sähköisestä jäsenkortista. Maaltavastaajat löytyy myös osoitteesta soundcloud.com/maaltavastaajat tai lataamalla Soundcloudin puhelimellesi.  Palvelu on helppokäyttöinen, ja podcastien kuuntelu on maksutonta. Voit kuunnella podcastia myös esimerkiksi iPhonen podcast-sovelluksella tai muilla podcast-sovelluksilla. Podcastien kuuntelu on mahdollista koska vain, luurit korville ja traktorin selkään.aiheet: grüne woche, maaltavastaajat, podcast