null Metsien Suomi – se on kaikessa mukana

Uutinen – Metsäpolitiikka

Metsien Suomi – se on kaikessa mukana

18.5.2020

Metsien Suomi on metsäalan yhteinen viestintähanke. Sen kampanjat herättävät huomaamaan ja keskustelemaan, kuinka metsät ovat meillä Suomessa kaikessa mukana.

Metsien Suomen tavoitteena on yllättää, herättää kiinnostusta metsiin ja rohkaista keskusteluun metsien kestävästä käytöstä.

Metsien Suomi kertoo pohjoisten metsien käytön kestävyydestä ja käytön tarjoamista ratkaisuista. Sen ensimmäinen kampanja lanseerataan toukokuussa, jolloin metsä näkyy ja kuuluu muun muassa televisiossa, radiossa, ulkomainoksissa ja sosiaalisessa mediassa.

Metsä näkyy taustalla elämän tärkeissä tapahtumissa. Olimmepa häissä, ristiäisissä tai hautajaisissa, festareilla tai rallikisoissa, metsä on aina mukana. Erityisesti metsä on mukana kestävissä tuotteissa. Kampanja päivittää mielikuvaa siitä, mitä moderni metsän hyödyntäminen on. Metsien Suomi esittelee tuotteita, joita ei ehkä arvaisi valmistettavan puusta. Tällaisia ovat esimerkiksi kylpyamme tai kipsin korvaava lastoitusmateriaali.

Lue lisää ja osallistu: www.metsiensuomi.fiaiheet: metsätalous, metsiensuomi

Suositellut artikkelit

1

28.05.2020

MTK:n kampanjat kevät-kesä 2020

28.05.2020

Korona antoi positiivisen sysäyksen järjestön somekampanjoille. Kampanjoita nousi pystyyn kuin sieniä sateella muistuttamaan kuluttajaa siitä, että  ruuantuottajat, metsänomistajat ja...