Takaisin Hei, me keskustellaan naudanlihantuotannosta!

Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka

Hei, me keskustellaan naudanlihantuotannosta!

19.10.2020

Tervetuloa keskustelemaan, kuuntelemaan ja jakamaan näkemyksiä suomalaisen naudanlihantuotannon nykytilasta ja tulevaisuudennäkymistä tiistaina 27.10.2020 kello 10-12. Keskustelu käydään etäyhteydellä Teamsissa. Tilaisuus on tarkoitettu MTK:n naudanlihantuottajille.

Ohjelma

Nautaverkoston toiminnan kuvaus
- Saara Patama, nautaverkoston sihteeri, MTK

Nautamarkkinoiden tilanne ja alan kehitysnäkymät
- Maarit Viljakainen, Kantar TNS Agri

Ehdotetut muutokset naudanlihantuotannon tukikokonaisuuteen
- Juha Lappalainen, tutkimuspäällikkö, MTK

Sana on vapaa. 

- - - 

Tilaisuuden järjestää MTK:n nautaverkosto. Keskustelun vetää nautaverkoston puheenjohtaja Pasi Ingalsuo.

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 25.10.2020 Lyytin kautta tästä linkistä.

Ilmoittautumisen päätyttyä saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

Lämpimästi tervetuloa linjoille!

 



Saara Patama

asiantuntija, liha

perhevapaalla

+358 44 0539 285

aiheet: liha, nauta, naudanliha, naudanlihantuotanto, suomalainen liha, liha-ala