null Hei, me keskustellaan naudanlihantuotannosta!

Uutinen – Kotieläimet ja maito

Hei, me keskustellaan naudanlihantuotannosta!

19.10.2020

Tervetuloa keskustelemaan, kuuntelemaan ja jakamaan näkemyksiä suomalaisen naudanlihantuotannon nykytilasta ja tulevaisuudennäkymistä tiistaina 27.10.2020 kello 10-12. Keskustelu käydään etäyhteydellä Teamsissa. Tilaisuus on tarkoitettu MTK:n naudanlihantuottajille.

Ohjelma

Nautaverkoston toiminnan kuvaus
- Saara Patama, nautaverkoston sihteeri, MTK

Nautamarkkinoiden tilanne ja alan kehitysnäkymät
- Maarit Viljakainen, Kantar TNS Agri

Ehdotetut muutokset naudanlihantuotannon tukikokonaisuuteen
- Juha Lappalainen, tutkimuspäällikkö, MTK

Sana on vapaa. 

- - - 

Tilaisuuden järjestää MTK:n nautaverkosto. Keskustelun vetää nautaverkoston puheenjohtaja Pasi Ingalsuo.

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 25.10.2020 Lyytin kautta tästä linkistä.

Ilmoittautumisen päätyttyä saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

Lämpimästi tervetuloa linjoille!

 



Saara Patama

asiantuntija

nauta- ja lammasasiat, rehuasiat

+35844 0539 285

aiheet: liha, nauta, naudanliha, naudanlihantuotanto, suomalainen liha, liha-ala

Suositellut artikkelit

MTK käynnistää Syö hyvää Suomesta –lihakampanjan, jonka päätavoitteena on parantaa suomalaisen naudan-, sian-, broilerin- ja  lampaanlihan mainetta kertomalla lihantuotantomme vahvuuksista, vähentää...

Mitä on vastuullisesti tuotettu liha?  Mikä lihantuotannossa mietityttää eniten? Onko se ilmastonmuutos vai kenties tuotantotapa. Tuleeko turvallinen ja...

Naudanlihantuotanto saa runsaasti kritiikkiä sen negatiivisten ympäristövaikutusten takia. Suomalaisessa tuotantoympäristössä ympäristöhaittoja ei kuitenkaan synny yhtä runsaasti kuin...