Hei, me keskustellaan naudanlihantuotannosta!
Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka
Hei, me keskustellaan naudanlihantuotannosta!
19.10.2020
Tervetuloa keskustelemaan, kuuntelemaan ja jakamaan näkemyksiä suomalaisen naudanlihantuotannon nykytilasta ja tulevaisuudennäkymistä tiistaina 27.10.2020 kello 10-12. Keskustelu käydään etäyhteydellä Teamsissa. Tilaisuus on tarkoitettu MTK:n naudanlihantuottajille.
Ohjelma
Nautaverkoston toiminnan kuvaus
- Saara Patama, nautaverkoston sihteeri, MTK
Nautamarkkinoiden tilanne ja alan kehitysnäkymät
- Maarit Viljakainen, Kantar TNS Agri
Ehdotetut muutokset naudanlihantuotannon tukikokonaisuuteen
- Juha Lappalainen, tutkimuspäällikkö, MTK
Sana on vapaa.
- - -
Tilaisuuden järjestää MTK:n nautaverkosto. Keskustelun vetää nautaverkoston puheenjohtaja Pasi Ingalsuo.
Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 25.10.2020 Lyytin kautta tästä linkistä.
Ilmoittautumisen päätyttyä saat osallistumislinkin sähköpostiisi.
Lämpimästi tervetuloa linjoille!
Saara Patama
asiantuntija, liha
perhevapaalla
+358 44 0539 285
aiheet: liha, nauta, naudanliha, naudanlihantuotanto, suomalainen liha, liha-ala