Takaisin Parisuhde voimavarana koronakeväässä

Artikkeli – Yrittäminen

Parisuhde voimavarana koronakeväässä

19.05.2020

Koronakevät on tuonut mukanaan monenlaisia kysymyksiä perheisiin. Parisuhteen hyvinvointi vaikuttaa sekä henkilökohtaiseen että koko perheen jaksamiseen. Miten voin vahvistaa parisuhdettani ja sitä kautta koko perheen hyvinvointia? Miten toimisin viisaasti läheisteni kanssa?

Katso video, jossa ajatuksia yhdessäolosta jakavat pari- ja perheterapeutti Liisa Välilä yhdessä puolisonsa yrittäjä Juha Välilän kanssa.

Mikäli suhteen ja perheen huolet tuntuvat painavan tai menevän solmuun, kannattaa hyvissä ajoin ottaa vastaan huoltoapua.

Kirkon perheasiainneuvottelukeskusten perheterapeutit tarjoavat maksutonta apua yli 40 paikkakunnalla Suomessa. Kunnissa on perheneuvolat, joiden apua on tarjolla lapsiperheille.

Puhelinneuvontaa www.parisuhdekeskus.fi ja www.vaestoliitto.fi
Maksullista terapia-apua mm. www.vastaamo.fi , www.minduu.fi ja www.perheterapiayhdistys.fi tai www.pariterapia.fi.

Myös Maaseudun tukihenkilöverkon tukihenkilöt ovat valmiina kuuntelemaan ja keskustelemaan, otathan rohkeasti yhteyttä! Meidät löydät www.tukihenkilo.fi -sivustolta – saa soittaa kelle vaan, minne päin Suomea tahansa.


aiheet: hyvinvointi, korona


Suositellut artikkelit

1

12.05.2020

Tasa-armoa perheeseen

12.05.2020

Pieni kuulovikani teki tepposia. Kauniit sanat – arvo ja armo – sekoittuivat. Kaiken seurauksena kehittyi viisaan viljelijäpariskunnan mielessä uusi sana ”tasa–armo”.  Armolla viittaan tässä myötätuntoiseen ja...

2

28.04.2020

Korona koettelee maaseudun nuoria

28.04.2020

Koronakriisin rajoitteet fyysisten sosiaalisten kontaktien suhteen asettuivat toden teolla voimaan noin kuukausi sitten.  Koulut suljettiin, ja ihmisiä kehotettiin välttämään kokoontumisia ja pysymään kotona....