null MTK:n sähköinen jäsenkortti

Artikkeli – Jäsenyys

MTK:n sähköinen jäsenkortti

1.3.2021

Sähköisellä jäsenkortilla näkyvät kaikki MTK- ja Mhy-jäsenyytesi. Voit ladata sen matkapuhelimeesi Oiva-jäsenportaalista.  Voit säilyttää myös jäsenlaskun mukana tulleen paperisen jäsenkortin. 

Sähköinen jäsenkortti 

Voit ladata sähköisen jäsenkortin Oiva-jäsenpalveluportaalista. Jäsenkortilla näkyvät kaikki MTK- ja Mhy-yhdistysten jäsenyytesi. Halutessasi voit yhä säilyttää myös jäsenlaskun yhteydessä tulleen paperisen jäsenkortin.

Miksi ladata sähköinen jäsenkortti?

  • Jäsenedut aina taskussa mukana: tarkasta jäsenedut sovelluksesta ja käytä etukorttina pahvisen sijasta.

Näin lataat sähköisen jäsenkortin

Kirjaudu Oiva-jäsenpalveluportaaliin osoitteessa:
https://oiva.crmieportal.com/login

Käyttäjätunnuksesi on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi, ja salasanan saat määritettyä ensimmäisellä kirjautumisella Oiva-kirjautumissivun "Luo uusi salasana" -linkistä. Jos sähköpostisoitteesi ei vielä löydy jäsenrekisteristä, voit olla yhteydessä yhdistyksesi jäsensihteeriin tai osoitteeseen nettijasenet@mtk.fi

Oivan jäsenpalveluportaalista löydät mm. sähköisen jäsenkorttisi, järjestön tapahtumakalenterin ilmoittautumisineen sekä linkkejä hyödyllisiin palveluihin ja materiaaleihin. Voit kohdentaa Oivan kautta kysymyksiä asiantuntijoille sekä vastata edunvalvontaan ja muuhun MTK:n toimintaan liittyviin ajankohtaisiin pikakyselyihin.

Päivitä omat tietosi ajan tasalle

Omien tietojesi päivitys tapahtuu myös jatkossa Oivan jäsenpalveluportaalin kautta. Jäsentietoja on yhdistetty useista rekistereistä ja niiden yhdistämisessä on saattanut tapahtua virheitä. Jos huomaat tiedoissasi virheen tai puutteita, voit päivittää ne itse omissa tiedoissasi tai ilmoittaa niistä: nettijasenet@mtk.fi

Palvelua kehitetään jatkuvasti. Oivaan tutustuessa kannattaakin samalla vastata ”Vastaa ja vaikuta” -osiosta löytyvään ”Oiva-jäsenpalvelut - miltä tuntuu?” -kyselyyn. Antamalla palautetta osallistut arvontaan. Tuotepalkintoja arvotaan toukokuussa 2021.

Oiva-jäsenportaaliin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä: nettijasenet@mtk.fi.

Sähköisen jäsenkortin saat ladattua Oiva-jäsenpalveluportaalista.


aiheet: viestintä ja yhteydet, sähköinen jäsenkortti