null MTK:n sähköinen jäsenkortti

Artikkeli – Jäsenyys

MTK:n sähköinen jäsenkortti

2.12.2019

MTK:n sähköinen jäsenkortti on viljelijän sähköinen työpöytä, joka tuo lisätoiminnoillaan lisäarvoa perinteiselle pahviselle jäsenkortille. MTK:n jäsenet voivat ladata sähköisen jäsenkortin matkapuhelimeensa jäsensivuilta.

Sähköinen jäsenkortti MTK-yhdistysten jäsenille

MTK:n sähköinen jäsenkortti on viljelijän taskukokoinen työpöytä, joka tuo jäsenedut, asiantuntijoiden yhteystiedot ja muut hyödylliset palvelut puhelimeesi. Voit ladata sähköisen jäsenkortin Omat tiedot -sivulta. (Omat tiedot näkyy sivulla vain MTK-jäsennumerolla kirjautuneille.) Halutessasi voit yhä säilyttää myös pahvisen jäsenkortin.

Miksi ladata MTK:n sähköinen jäsenkortti?

  • Jäsenedut aina taskussa mukana: tarkasta jäsenedut sovelluksesta ja käytä etukorttina pahvisen sijasta. Selaa koulutuskalenteria ja katso MTK:n asiantuntijoiden yhteystiedot.
  • Ajankohtaiset uutiset sosiaalisen median kuumimmat puheenaiheet ja blogit: sähköisen jäsenkortin kautta luet tuoreimmat maa- ja metsätalousuutiset.

  • Tilaa uutiskirjeitä ja kuuntele Maaltavastaajat-podcastia.

  • Kilpailut ja erityistarjoukset vain sähköisessä jäsenkortissa: vaihtuvia kilpailuja ja tarjouksia vain sähköisen jäsenkortin haltijoille.

Sähköisen jäsenkortin saat ladattua sisäänkirjautuneena mtk.fi/omattiedot-sivulta.


aiheet: viestintä ja yhteydet, sähköinen jäsenkortti

Suositellut artikkelit

Onko lisääntyvä kasvissyönti suomalaiselle tuottajalle uhka vai mahdollisuus? Uusimmassa Maaltavastaajat-podcastin jaksossa käydään...

MTK:n sähköinen jäsenkortti on viljelijän taskukokoinen työpöytä, joka tuo puhelimeesi paitsi jäsenedut myös ajankohtaiset maa- ja metsätalousuutiset, kilpailut ja erityistarjoukset. Lataa puhelimeesi sähköinen...