Sisältöjulkaisija

null MTK:n sähköinen jäsenkortti

Artikkeli - Jäsenyys

MTK:n sähköinen jäsenkortti

14.2.2019

MTK:n sähköinen jäsenkortti on viljelijän sähköinen työpöytä, joka tuo lisätoiminnoillaan lisäarvoa perinteiselle pahviselle jäsenkortille. MTK:n jäsenet voivat ladata sähköisen jäsenkortin matkapuhelimeensa jäsensivuilta.

Sekä MTK-yhdistysten että metsänhoitoyhdistysten jäsenillä on mahdollisuus tilata sähköinen jäsenkortti.

Sähköinen jäsenkortti MTK-yhdistysten jäsenille

MTK:n sähköinen jäsenkortti on viljelijän taskukokoinen työpöytä, joka tuo jäsenedut, asiantuntijoiden yhteystiedot ja muut hyödylliset palvelut puhelimeesi. Voit ladata sähköisen jäsenkortin MTK:n jäsenverkosta. Halutessasi voit yhä säilyttää myös pahvisen jäsenkortin.

Miksi ladata MTK:n sähköinen jäsenkortti?

  • Jäsenedut aina taskussa mukana: tarkasta jäsenedut sovelluksesta ja käytä etukorttina pahvisen sijasta. Selaa koulutuskalenteria ja katso MTK:n asiantuntijoiden yhteystiedot.
  • Ajankohtaiset uutiset sosiaalisen median kuumimmat puheenaiheet ja blogit: sähköisen jäsenkortin kautta luet tuoreimmat maa- ja metsätalousuutiset.

  • Tilaa uutiskirjeitä ja kuuntele Maaltavastaajat-podcastia.

  • Kilpailut ja erityistarjoukset vain sähköisessä jäsenkortissa: vaihtuvia kilpailuja ja tarjouksia vain sähköisen jäsenkortin haltijoille.

Sähköinen jäsenkortti mhy-jäsenille

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenkortin voit ladata älypuhelimeen Pivo-sovelluksen avulla. Pivo on mobiililompakkosovellus, josta löytyy monia etuohjelmia ja alennuskuponkeja. Se on myös metsänhoitoyhdistyksen jäsenkortti. Sovellus on täysin ilmainen.

Löydät tarkemmat ohjeet alla olevan linkin kautta.


aiheet: viestintä ja yhteydet

Liittyvät sisällöt

Suositellut artikkelit

Onko lisääntyvä kasvissyönti suomalaiselle tuottajalle uhka vai mahdollisuus? Uusimmassa Maaltavastaajat-podcastin jaksossa käydään...

MTK:n sähköinen jäsenkortti on viljelijän taskukokoinen työpöytä, joka tuo puhelimeesi paitsi jäsenedut myös ajankohtaiset maa- ja metsätalousuutiset, kilpailut ja erityistarjoukset. Lataa puhelimeesi sähköinen...