Takaisin Tilasi kallein puuttuva paperi- jäsenwebinaari

Tilasi kallein puuttuva paperi- jäsenwebinaari

22.2.2024 klo 18:00 - 19:30

Tapahtuma on vain jäsenille

Avioehto, testamentti ja edunvalvontavaltakirja ovat vakuutuksia ja osa yrityksen riskienhallintaa siinä missä ne vakuutusyhtiöstä ostettavatkin. 

Miksi maa- ja metsätalousyrittäjä tarvitsee perhejuridisia papereita? Kuinka ne laaditaan oikein? Säilytetään oikein? Miten ja koska niitä voi muokata perhetilanteiden muuttuessa? Miten tehdä reilu avioehto? Mun, sun ja meidän lapset-uusioperheistä lopputuloksena perhejuridiikkaa steroideilla?

Tämä webinaari on eräänlainen muistilista maa- ja metsätalousyrittäjän perhejuridisesta kokonaisuudesta. Sen sisältöä ohjailevat myös osin teidän ennakkokysymyksenne, mutta se ei ole kaikkien tilanteiden toimintaohje. Tämä webinaari on tarkoitettu alkuun, yleisimpien karikkojen välttelyyn. 

Illan asiantuntijana toimii Maanomistajain Arviointikeskuksen toimitusjohtaja, varatuomari Elina Lindvall. Elinalla on vuosien käytännön kokemus perhejuridiikasta. Elina ottaa mielellään vastaan ennakkon kysymyksiä ja muokka näiden perusteella tilaisuuden sisältöä. 

Tilaisuudessa on mahdollista lähettää kysymyksiä tekstiviestillä tai Whatsapp-viestillä numeroon 040 5329636. Lisäksi kysymyksiä voi itse tilaisuudessa esittää viestikentässä. 

Osallistumislinkki lähetetään tapahtumapäivän aamuna sähköpostitse ja samalla lähetetään myös muistutustekstiviesti tilaisuudesta tässä ilmoitettujen yhteystietojen perusteella. 

 

Tiedoksi:

Tilaisuus toteutetaan Teams-alustalla. Teams-kokouksiin pääsee ilman Teams-äppiä tabletilla tai pöytäkoneella, mutta mobiilista vain äpin kautta. (Tällöin edellytyksenä on Microsoft-tilin luominen.) 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Osallistuminen

Etätapahtuma


Meri Remes

asiantuntija, maaseutunuoret

+358 40 532 9636