Takaisin Sähköiset uutiskirjeet

Artikkeli – Jäsenyys

Sähköiset uutiskirjeet

01.03.2021

MTK:n jäsenten tilattavana on sähköisiä uutiskirjeitä, joita lähetetään tilaajille säännöllisin väliajoin sähköpostilla.

Voit tilata uutiskirjeitä Oiva-jäsenpalveluportaalissa.

MTK-Viesti

MTK-Viesti kertoo keskeisimmät ajankohtaiset asiat MTK:n edunvalvonnasta, markkinavaikuttamisesta ja järjestötyöstä. Sen kautta saa myös tietoa järjestön jäseneduista ja -palveluista. Uutiskirje lähetetään MTK-yhdistysten jäsenille kerran kuussa.

Markkinakatsaus

Markkinakatsaus kertoo maataloustuotteiden markkinakehityksestä Suomessa ja maailmalla. Uutiskirje lähetetään MTK-yhdistysten jäsenille kerran kuussa.

MTK-Avainviesti

Avainviesti on MTK:n jäsenliittojen, yhdistysten ja metsänhoitoyhdistysten luottamushenkilöille tarkoitettu uutiskirje. Uutiskirje kertoo järjestötoimintaan ja luottamustehtävien hoitoon liittyvistä asioista. Kirje ilmestyy n. neljästi vuodessa.

Kotieläinkirje

Kotieläinkirje lähetetään niille MTK:n jäsenille, joilla on kotieläintuotantoa. Uutiskirje kertoo kotieläintuotantoon liittyvistä edunvalvonta-asioista, markkinavaikuttamisesta ja järjestötoiminnasta. Kotieläinkirje ilmestyy n. neljästi vuodessa.

Kasvinviljelykirje

Kasvinviljelykirje lähetetään kaikille MTK-yhdistysten jäsenille. Kasvinviljelykirjeessä käsitellään mm. maatalouspolitiikkaa, markkinatilannetta, ruokavientiasioita, tuoteinnovaatioita sekä ympäristö- ja maankäyttöasioita. Uutiskirje ilmestyy n. 2-3 kertaa vuodessa.

MTK-Luomu -uutiskirje

MTK Luomu kertoo luomualan edunvalvonnasta, markkinoista ja tapahtumista Suomessa ja maailmalla.  Kirje ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa.

Sähköpaimen

Sähköpaimen kertoo maaseutunuorten kuulumiset, kertaa tulevia tapahtumia ja luottamushenkilöiden mietteitä sopivan asiattomassa hengessä. Uutiskirje on suunnattu 18-35 -vuotiaille MTK-yhdistysten ja metsänhoitoyhdistysten jäsenille. Uutiskirje ilmestyy neljästi vuodessa.

Bryssel-viesti

Bryssel-viesti kertoo MTK:n EU-edunvalvonnasta Brysselistä sekä järjestön näkemykset maa- ja metsätalouteen vaikuttavasta EU-lainsäädännöstä. Uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa ja se on kaikkien MTK:n jäsenten tilattavissa.

MTK-Hankinnat -uutiskirje

MTK-Hankinnat -uutiskirje kertoo MTK-Hankinnat -yhtiön tarjoamista jäseneduista. Uutiskirje lähetetään MTK-yhdistyksen sekä metsänhoitoyhdistyksen jäsenelle kerran kuukaudessa.

 


aiheet: viestintä ja yhteydet, uutiskirje, sähköiset uutiskirjeet