Takaisin Sähköiset uutiskirjeet

Artikkeli – Jäsenyys

Sähköiset uutiskirjeet

01.03.2024

MTK lähettää jäsenilleen sähköpostiuutiskirjeitä säännöllisin väliajoin. Niiden avulla informoimme jäseniämme toimialojemme edunvalvontaan, markkinoihin ja jäsenpalveluihimme liittyvistä ajankohtaisasioista Tältä sivulta voit lukea ja selata ilmestyneitä uutiskirjeitämme.

Jäsenenä voit tilata uutiskirjeitä Oiva-jäsenpalveluportaalissa.

MTK-Viesti

MTK-Viesti kertoo keskeisimmät ajankohtaiset asiat MTK:n edunvalvonnasta, markkinavaikuttamisesta ja järjestötyöstä. Sen kautta saa myös tietoa järjestön jäseneduista ja -palveluista. Uutiskirje lähetetään MTK-yhdistysten jäsenille kerran kuussa.

Markkinakatsaus

Markkinakatsaus kertoo maataloustuotteiden markkinakehityksestä Suomessa ja maailmalla. Uutiskirje lähetetään MTK-yhdistysten jäsenille kerran kuussa.

Metsänomistajat

Metsänomistajat on MTK:n ja metsänhoitoyhdistysten uusi uutiskirje, joka kertoo MTK:n metsäedunvalvonnasta, puumarkkinoiden käänteistä sekä jäseneduista ja -palveluista. Uutiskirje lähetetään metsänhoitoyhdistysten jäsenille sekä MTK-yhdistysten jäsenille, jotka omistavat metsää. Kirje ilmestyy neljästi vuodessa.

Bryssel-viesti

Bryssel-viesti kertoo MTK:n EU-edunvalvonnasta Brysselistä sekä järjestön näkemykset maa- ja metsätalouteen vaikuttavasta EU-lainsäädännöstä. Uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa ja se on kaikkien tilattavissa. Jäsenet voivat tilata kirjeen Oiva-portaalissa, muut kuin jäsenet tällä sivulla.

Kotieläinkirje

Kotieläinkirje lähetetään niille MTK:n jäsenille, joilla on kotieläintuotantoa. Uutiskirje kertoo kotieläintuotantoon liittyvistä edunvalvonta-asioista, markkinavaikuttamisesta ja järjestötoiminnasta. Kotieläinkirje ilmestyy n. neljästi vuodessa.

Sähköpaimen

Sähköpaimen kertoo maaseutunuorten kuulumiset, kertaa tulevia tapahtumia ja luottamushenkilöiden mietteitä sopivan asiattomassa hengessä. Uutiskirje on suunnattu 18-35 -vuotiaille MTK-yhdistysten ja metsänhoitoyhdistysten jäsenille. Uutiskirje ilmestyy neljästi vuodessa.

MTK-Luomu -uutiskirje

MTK Luomu kertoo luomualan edunvalvonnasta, markkinoista ja tapahtumista Suomessa ja maailmalla.  Kirje ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa.

Viljakirje

Viljakirje lähetetään kaikille MTK-yhdistysten jäsenille. Viljakirjeessä käsitellään mm. maatalouspolitiikkaa, markkinatilannetta, ruokavientiasioita, tuoteinnovaatioita sekä ympäristö- ja maankäyttöasioita. Uutiskirje ilmestyy n. 2-3 kertaa vuodessa.


aiheet: viestintä ja yhteydet, uutiskirje, sähköiset uutiskirjeet