Oletko sinä Vuoden Kokki tai Vuoden Tarjoilija 2022?
Uutinen
Oletko sinä Vuoden Kokki tai Vuoden Tarjoilija 2022?
28.02.2022
Alan merkittävin tapahtuma on pian täällä. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailu on jälleen käynnissä. Voittajia odottaa 10 000 euron apuraha oman ammattitaidon kehittämiseen sekä edustustehtävät ja yhteistyö alan toimijoiden kanssa. Kilpailu tarjoaa myös ohittamattoman mahdollisuuden hioa omaa ammatillista henkilöbrändiään. Kilpailuun voi hakea 31.3.2022 saakka.
Semifinaalit järjestetään toukokuussa, aikataulu tarkentuu pian. Finaalit kamppaillaan lokakuussa Helsingin Messukeskuksessa Viini- ja Ruokamessuilla.
Vuoden Tarjoilijan palkitsee MaRa ry: Henrik Bitten säätiö ja Vuoden Kokin Suomen Messusäätiö.
Kilpailun pääjärjestäjänä toimii Wihuri Metro-tukku yhdessä Vuoden Kokki Akatemian, Vuoden Tarjoilija -verkoston sekä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa.
Pääyhteistyökumppanit
Valio, Metos, Viking Line, Messukeskus ja Wihuri Metro-tukku
Yhteistyökumppanit: MTK, E.Ahlström, HKScan Finland, Puljonki, SLC, Pajunen, Kyrö Distillery,
Perho Liiketalousopisto ja Jubilee
Sponsorit
Meira, MaRa ry, Oksasen Puutarha, Ainoa Winery, Diversey, Haaga-Helia
Ammattikorkeakoulu, Polar, Vitriini-lehti
Kilpailujärjestäjä vastaa mahdollisten koronarajoitusten huomioimisesta.
Katso lisätiedot kilpailutehtävistä sekä aikatauluista täältä.
Ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet päivittyvät ensimmäisenä Instagramiin ja Facebookiin.
Yhteystiedot:
Heli Kähkölä, projektipäällikkö, 040 121 7395, ext.heli-kahkola@wihuri.fi
Saara Alander, Vuoden Tarjoilija -kisan kilpailujohtaja, 044 529 6654, saara.alander@hotmail.com
Mikko Kaukonen, Vuoden Kokki -kisan kilpailujohtaja, 044 547 1177, mikko.kaukonen@foodcampfinland.
Kaija Stormbom
viestinnän asiantuntija
maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka
+358 20 413 2385
+358 40 848 9559
Heidi Siivonen
ruokamarkkina-asiantuntija
kuluttajatyö
+358 20 413 2925
+358 40 568 8802
aiheet: ruoka, suomalainen ruoka, vuodenkokki, vuodentarjoilija, ruokaa omasta maasta, vuoden kokki, vuoden tarjoilija