MTK-koulutus: koulutusta jäsenille ja luottamushenkilöille
 

koulutus

MTK:n koulutus tarjoaa jäsenilleen ja jäsenyyttä harkitseville monipuolista koulutusta ja mahdollisuutta kasvattaa niin ammatillista osaamista kuin työkaluja toimia järjestötoimijana järjestön eri rooleissa. Valmennuksen keskiössä on jäsenistön ja luottamushenkilöiden vaikuttajataitojen kehittäminen. Osa tilaisuuksista järjestetään lähellä jäseniä, maakunnissa, osa lähellä tärkeitä valtakunnan vaikuttajatahoja, Helsingissä sekä osa verkossa etänä.

Nähdäksesi koulutuksen tarkemman kuvauksen ja ohjelman, klikkaa koulutuksen ilmoittaudu painiketta. 

MTK:n koulutuskalenteri

Juho Jännes -rahastosta apurahaa koulutusten matkakustannuksiin

MTK:n jäsenet voivat saada Juho Jännes -rahastosta apurahaa koulutusten matkakulujen kattamiseen. Apurahoja myönnetään järjestökouluksen kurssien ja valmennusten matkakustannusten kattamiseen.

Maatilaoppaat

MTK:n maatilaoppailla on vuosien kokemus yhteistyöstä oppilaitosten kanssa. Maatilaoppaamme ovat itse aktiivisia maatalousyrittäjiä tai maatalousalan opiskelijoita, eli parhaita asiantuntijoita kertomaan omasta alastaan. Monipuolinen aineisto tukee opetusta ja on erinomainen pohja keskusteluille. Tavoitteena on edistää maatalouden tuntemusta eri ikäisille koululaisille, ympäri Suomea.

Tarjoamme opetuksen tueksi oppituntia, jolloin maaseudun elinkeinoihin perehtyneet maatilaoppaamme kertovat kotieläintuotannon periaatteista ja käytännöistä tiloilla. Oppitunti materiaaleineen on kouluille maksuton. 

Kutsu maatilaopas kouluusi tai päiväkotiisi Uudellemaalle tällä lomakkeella.

Muualla Suomessa voit pyytää maa- tai metsätalousaiheisen oppitunnin paikalliselta MTK-liitolta.

Voit tilata materiaalejamme verkkokaupasta.

Koulutusvaraukset

Koulutustilaisuuden varauskalenterissa liitot ja yhdistykset voivat varata koulutustilaisuuden omalle ryhmälleen. Varauksen jälkeen koulutusryhmän henkilökunta ottaa yhteyttä varaajaan ja sopii koulutukseen liittyvistä yksityiskohdista. Muihin koulutuksiin ja työnohjauksiin liittyvät tiedustelut tehdään puhelimella tai sähköpostilla osoitteessa koulutusryhma(at)mtk.fi.