Toimintopainikkeet

Metsänomistajan puolella

MTK edustaa noin 220 000 suomalaista yksitysmetsänomistajaa. MTK:n tavoitteena ovat metsänomistuksen kannattavuus ja metsien hyvinvointi. MTK toimii ja vaikuttaa kansallisessa ja kansainvälisessä metsäpoliittisessa päätöksenteossa suomalaisen metsänomistajan parhaaksi ja puolesta. MTK seuraa ja analysoi puumarkkinoita, jotta metsänomistajalla olisi paras tieto puukauppansa perustaksi.

Metsät ovat ylivoimaisesti tärkein luonnonvaramme. Kestävällä hoidolla pystymme varmistamaan niiden terveyden, tuottokyvyn ja puumarkkinoiden toimivuuden myös tulevaisuudessa. Metsien kestävä käyttö on ratkaisu ilmastonmuutoksen torjuntaan, metsäenergialla voidaan korvata suuri osa nyt käyttämistämme fossiilisista polttoaineista.

Suomalainen perhemetsätalous on ainutlaatuista maailmassa. Niin ovat myös metsänomistajien omat järjestöt: metsänhoitoyhdistykset ja MTK. Liittymällä oman metsänhoitoyhdistyksesi ja sitä kautta koko Metsänomistajat-järjestön jäseneksi vaikutat siihen, kuinka Suomessa metsänomistajien edunvalvontaa hoidetaan.


Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 18.4.2018