Takaisin Euroja viennistä ja erikoiskasveista -seminaarisarja lähti liikkeelle

Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka

Euroja viennistä ja erikoiskasveista -seminaarisarja lähti liikkeelle

30.01.2020

Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? 

Tervetuloa kuulemaan, kuinka viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat hyötyä viennistä. Seminaarisarjassa kuullaan erikoiskasveja ostavien ja vientituotteiksi jalostavien yritysten puheenvuoroja: muun muassa Helsingin Mylly, Trans Farm, Caraway Finland, Apetit, Fazer Mylly. Paikalla on myös Luonnonvarakeskuksen tutkijoita. 


27.1. klo 9-12, Kymenlaakso, Kymen Paviljonki, Kouvola 
30.1. klo 13-16, Uusimaa, Knehtilän tila, Hyvinkää 
6.2. klo 13-16, Varsinais-Suomi, Paimiosali, Paimio 
5.3. klo 13-16, Häme, Vanajan Parvi, Hämeenlinna 
12.3. klo 12-16, Satakunta, Kokemäen Seuratalo, Kokemäki 

Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta ilmoittautumista edellytetään järjestelyjen ja tarjoilujen vuoksi. Ilmoittautua voit seuraavista linkeistä: 
https://www.lyyti.in/Ruokasvu_Kymenlaakso 
https://www.lyyti.in/Ruokasvu_Uusimaa 
https://www.lyyti.in/Ruokasvu_Varsinais_Suomi 
https://www.lyyti.in/Ruokasvu_Hame 
https://www.lyyti.in/Ruokasvu_Satakunta

Tarkka ohjelma, ilmoittautumislinkki ja viimeinen ilmoittautumispäivä kuhunkin seminaariin löytyvät RuoKasvu-hankkeen nettisivulta www.mtk.fi/ruokasvu/seminaarit 

Maaliskuussa seminaarisarja jatkuu neljällä tilaisuudella Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomessa, joista ilmoitamme myöhemmin. 

Seminaarit järjestävät MTK ja Luonnonvarakeskus (Luke). 

Lisätietoja: Csaba Jansik, Ph.D., erikoistutkija, Luonnonvarakeskus (Luke), +358 440 919 680, csaba.jansik@luke.fi



aiheet: ruokasvu, ruokavienti, elintarvikevienti, elintarvike, erikoiskasvi