Euroja viennistä ja erikoiskasveista -seminaarisarja lähti liikkeelle
Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka
Euroja viennistä ja erikoiskasveista -seminaarisarja lähti liikkeelle
30.01.2020
Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa?
Tervetuloa kuulemaan, kuinka viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat hyötyä viennistä. Seminaarisarjassa kuullaan erikoiskasveja ostavien ja vientituotteiksi jalostavien yritysten puheenvuoroja: muun muassa Helsingin Mylly, Trans Farm, Caraway Finland, Apetit, Fazer Mylly. Paikalla on myös Luonnonvarakeskuksen tutkijoita.
27.1. klo 9-12, Kymenlaakso, Kymen Paviljonki, Kouvola
30.1. klo 13-16, Uusimaa, Knehtilän tila, Hyvinkää
6.2. klo 13-16, Varsinais-Suomi, Paimiosali, Paimio
5.3. klo 13-16, Häme, Vanajan Parvi, Hämeenlinna
12.3. klo 12-16, Satakunta, Kokemäen Seuratalo, Kokemäki
Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta ilmoittautumista edellytetään järjestelyjen ja tarjoilujen vuoksi. Ilmoittautua voit seuraavista linkeistä:
https://www.lyyti.in/Ruokasvu_Kymenlaakso
https://www.lyyti.in/Ruokasvu_Uusimaa
https://www.lyyti.in/Ruokasvu_Varsinais_Suomi
https://www.lyyti.in/Ruokasvu_Hame
https://www.lyyti.in/Ruokasvu_Satakunta
Tarkka ohjelma, ilmoittautumislinkki ja viimeinen ilmoittautumispäivä kuhunkin seminaariin löytyvät RuoKasvu-hankkeen nettisivulta www.mtk.fi/ruokasvu/seminaarit
Maaliskuussa seminaarisarja jatkuu neljällä tilaisuudella Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomessa, joista ilmoitamme myöhemmin.
Seminaarit järjestävät MTK ja Luonnonvarakeskus (Luke).
Lisätietoja: Csaba Jansik, Ph.D., erikoistutkija, Luonnonvarakeskus (Luke), +358 440 919 680, csaba.jansik@luke.fi
aiheet: ruokasvu, ruokavienti, elintarvikevienti, elintarvike, erikoiskasvi