Yrittäjäjäseniä tuetaan monin tavoin

Yrittäjyys on tärkeä MTK:n arvo. MTK:n strategisena tavoitteena on tukea yrittäjäjäseniään ammatinharjoittamisessa. Osallistumme suomalaisen hallinnon kehittämiseen ja valvomme myös maaseudun yrittäjyyden etuja.

Ajankohtaista tietoa työehtosopimuksista, palkkaus- ja muista työnantaja-asioista saa Maaseudun Työnantajaliiton verkkopalvelusta. Palvelu on tarkoitettu MTK:n jäsenille. 

Yritysten rahoitus

MTK:n ydintyötä on yrittäjien rahoitusmahdollisuuksien kehittäminen yritystoiminnan investointeihin ja kehittämiseen. Pääosaa maaseudun yritysten tuesta ja rahoituksesta on tullut maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalta, mutta yhä enemmän myös työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan rahoitus sopii maaseudun yrittäjille.

Lisätietoja maaseutuyritysten rahoitusmahdollisuuksista:

Työnantajapuhelin

Jäsenetuhintaista neuvontaa työehtosopimusten tulkinta- ja soveltamiskysymyksistä saa numerosta 0600 17 444. Puhelun hinta on 1,19 euroa minuutilta ja paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu. MTK:n jäsenyys tunnistetaan puhelimeen näppäiltävän jäsennumeron avulla. Jäsennumero löytyy jäsenmaksulomakkeen mukana tulleesta jäsenkortista.

Työnantajapuhelin päivystää tiistaisin kello 9.00–12.00 ja perjantaisin 9.00–12.00. Puhelimeen vastaavat Maaseudun Työnantajaliiton työmarkkina-asiantuntijat.