Takaisin Tervetuloa kansainväliseen AgriTech & Sustainable Food Chain Venture Days -tapahtumaan!

Uutinen – Maaseudun edunvalvonta

Tervetuloa kansainväliseen AgriTech & Sustainable Food Chain Venture Days -tapahtumaan!

14.04.2023

Kestävän ruoantuotannon ja älymaatalouden veturiyritykset, start up ja scale up - yritykset, kehittäjät ja toimialasta kiinnostuneet sijoittajat kohtaavat kesäkuussa (7.-8.6.2023) kansainvälisessä Agritech & Sustainable Food Chain Venture Days-tapahtumassa Biotalouskampuksella Keski-Suomessa. Tapahtuman ytimenä on tuoda esille ruoantuotannon kannattavuutta ja kestävyyttä parantavia uusia innovaatioita ja alaa koskettavia haasteita, sekä löytää ja haastaa kokonaan uusia toimijoita ratkaisemaan näitä haasteita. MTK on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista.

Tule mukaan tapahtumaan, jossa vauhditetaan kestävien teknologioiden käyttöönottoa ruokaketjussa. Ratkaistaan haasteet yhdessä!

AgriVenture 2023 -tapahtuman tavoitteena on yhdistää kestävä ruoantuotanto, älymaatalous ja rahoitus: lisätä tietoisuutta, tarjota verkostoitumismahdollisuuksia, sekä luoda yrityksille tilaisuuksia yhteistyöhön ja kasvuun – eli vauhdittaa kestävien teknologioiden käyttöönottoa koko ruokaketjussa.

Koska kyseessä on kansainvälinen tapahtuma, puhujien ja esitysten kielenä on englanti, mutta muuten tapahtumassa voi hyvin käyttää myös suomen kieltä.

 

Ohjelmassa mm.

 

  • inspiroivia puheenvuoroja globaalien yritysten edustajilta ja muilta kansainvälisiltä toimijoilta 
  • kovatasoinen pitchauskilpailu startupeille 
  • käytännön demonstraatioita Biotalouskampuksen testausympäristöissä 
  • tehokasta verkostoitumista alan kuumimpien yritysten, sijoittaijen ja kansainvälisten kollegojen kesken 
  • Biotalouskampus tarjoaa tapahtumaympäristönä loistavat mahdollisuudet teknologioiden demonstroimiseen ja testaamiseen todellisissa olosuhteissa.


Lisätietoa ja ilmoittautumisetMarkus Lassheikki

johtaja, strategia ja huoltovarmuus

+358 20 413 2481

+358 40 779 9680

aiheet: tapahtuma, tapahtumat