null Etsimme nyt maaseudun menestystä rakentavaa toiminnanjohtajaa

Uutinen

Etsimme nyt maaseudun menestystä rakentavaa toiminnanjohtajaa

29.3.2019

Etsimme toiminnanjohtajaa johtamaan Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton toimintaa. Toiminnanjohtajana jatkat järjestön uudistamista, luet taitavasti yhteiskuntaa sekä tunnistat markkinoiden mahdollisuudet puhtaalle ruoalle ja kestävää kehitystä edistävälle maaseutujen elinkeinoille.

Toimintamme keskeinen tavoite on tukea maaseudun elinkeinoja ja kehitämme aktiivisesti palvelujamme yhdessä jäsentemme kanssa. Näemme uusia mahdollisuuksia mm. ruokaviennissä ja kestävän metsätalouden puutuotteiden kasvussa.Tänä vuonna vastasimme pääkumppanuudesta maailman suurimmilla ruokamessuilla Grüne Wochella ja olemme hiljattain julkaisseet uuden ilmastoohjelman, jonka tavoitteena on hiilineutraali ruoka ja metsien kasvavat hiilinielut.

Toiminnanjohtajana omaat arvomaailmamme: jatkuvuuden yli sukupolvien, yrittäjyyden ja uudistumiskyvyn, avoimuuden ja asiantuntijuuden sekä oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustavan Momentouksen Senior Consultant Mika Rossi, p. 0400 588 696 tai mika.rossi@momentous.fi. Hakemukset pyydämme lähettämään Momentous Oy:lle osoitteeseen momentous.fi/avoimet-haut/mtk viimeistään sunnuntaina 14.4.2019.


#tulevaisuuskasvaamaalla

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry edustaa maaseudun ammattilaisia ja huolehdimme suomalaisten viljelijöiden, perhemetsätalouden ja maaseutuyrittäjien edunvalvonnasta ja elämisen mahdollisuuksista. Uusituissa toimitiloissamme Helsingin Maalaistentalossa työskentelee noin 90 maaseudun puolestapuhujaa.aiheet: avoimet työpaikat, rekry