Takaisin Ideasta palveluksi & palvelumuotoilu – koulutus

Uutinen

Ideasta palveluksi & palvelumuotoilu – koulutus

09.12.2021

Koulutus on suunnattu palveluliiketoimintaa suunnitteleville tai jo sitä jo pyörittäville yrittäjille. Mukaan voi tulla kaikenlaisten palveluiden kanssa, oli sitten kyse esim. urakoinnista, matkailusta, tai digipalveluista

Hautuuko mielessäsi kenties täysin uudenlainen palveluidea? Vai pyöritätkö jo kenties jotain palvelutoimintaa, joka kaipaisi kehittämistä tai uudistamista? Koulutuksen tavoitteena on lisätä osaamista palveluiden kehittämisessä, tuotteistamisessa, asiakasymmärryksen kasvattamisessa, sekä uusien palveluliiketoimintaideoiden kehittämisessä. Koulutuksen aikana kaikkea opittua sovelletaan omaan olemassa olevaan yritykseen tai tuoreeseen ideaan. Mukaan voi tulla kaikenlaisten palveluiden kanssa, oli sitten kyse esim. urakoinnista, matkailusta, tai digipalvelusta.

Koulutus koostuu viidestä noin kahden tunnin luento- sekä työskentelyosiosta. Jokaisen kerran jälkeen osallistujat saavat mukaansa tehtäväkokonaisuuden, jonka tekeminen vie n. 1-4 h. Harjoitukset liittyvät oman palvelun tai palveluidean kehittämiseen. Tehtävien tekeminen on myös välttämätöntä koulutuksen mukanaolon näkökulmasta, sillä harjoitusten lopputuloksia hyödynnetään aina seuraavalla verkkotapaamiskerralla.

Kurssi toteutetaan Teamsin välityksellä. Ilmoittautuminen viimeistään 17.1.2022

ma 24.1. klo 17.30-20. Aloitus: Kuka on asiakkaani? Asiakaskokemus, palveluiden kehittämisen lähtökohta ja asiakasymmärryksen kasvattaminen.

ma 31.1. klo 18-20 Kuinka vastata asiakkaan tarpeisiin, haasteisiin ja toiveisiin? (asiakaspersoona työkaluna, arvolupauksen rakentaminen )

ma 7.2. Klo 18-20 Liiketoimintamallit & innovointi, palvelun konseptointi

ma 14.2. Klo 18-20 Miten palveluni toimii käytännössä? Miten palvelu paketoidaan ja miten asiakas kokee sen? (asiakaspolun vaiheet & rakentaminen tai testaus)

ma 14.3. Klo 18-20, Päätös ja esitykset

Ilmoittaudu mukaan täältä Anna-Liisa Knuuti

asiantuntija, järjestön koulutus

+358 20 413 2401

+358 40 128 1299

aiheet: koulutus, tapahtuma, tapahtumat