Takaisin Viestintä haltuun Jokatyypin viestintätaidot -kurssilla

Uutinen

Viestintä haltuun Jokatyypin viestintätaidot -kurssilla

09.12.2021

Haluatko saada eväitä yrityksesi viestintään ja markkinointiin? Haluatko saada äänesi kuuluviin? Haluatko oppia minkälaisin viestein ja sisällöin tavoitat parhaiten kohderyhmäsi yleisimmin käytetyissä sosiaalisissa medioissa ja miten kriittisiin postauksiin kannattaa reagoida?  

Entä haluatko viestiä kuluttajille ja päättäjille maa- ja metsätalouden vastuullisuudesta omin esimerkein sudenkuopat välttäen? Haluatko oppia ja saada rohkaisua siinä, miten paikallislehteä tai toimittajia kannattaa lähestyä ja mitä mediaviestinnässä kannattaa huomioida? Tai miten kirjoittaa kiinnostava blogiteksti tai yleisönosastokirjoitus?  
 
Oletpa sitten kiinnostunut viestinnästä osana työtäsi tai tähtäät itse vaikuttajaksi, niin Jokatyypin viestintätaidot -valmennus tuo eväitä käytännön viestintätaitojen haltuunottoon. Keskusteleva ja vuorovaikutteinen valmennus auttaa sinut alkuun ja antaa eväät osaamisesi syventämiseen. Samalla voit myös verkostoitua kollegoiden kanssa.  

Viisijaksoinen valmennus pureutuu sosiaalisen median alustojen erityispiirteisiin sekä paikallismedioille suunnattuihin sisältöihin. Koulutus alkaa 17.1. ja mukaan kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin. Verkkokoulutuksen hinta on MTK:n jäsenille 40 euroa. 

Lue lisää ja ilmoittaudu: Jokatyypin viestintätaidot -verkkokoulutus 


Anna-Liisa Knuuti

asiantuntija, järjestön koulutus

+358 20 413 2401

+358 40 128 1299

Henrietta Dahlman

viestinnän asiantuntija

MTK Hankinnat

+358 20 413 2367

+358 40 920 9877

aiheet: koulutus, tapahtuma