Luomuelintarvikepäivän tietopuuro porisee virtuaalisena 27.10.
Uutinen – Kotimainen ruoka
Luomuelintarvikepäivän tietopuuro porisee virtuaalisena 27.10.
10.09.2021
Haluatko tietää, miksi luomu on niin suosittua Tanskassa? Sen kertoo Tanskan suurimman vähittäisketjun Coop Denmarkin ympäristö- ja vastuullisuusjohtaja Signe D. Frese. Etänä järjestettävässä Luomuelintarvikepäivässä 27.10.2021 kuulet myös, miten syntyy menestyvä luomutuote.
Luomuelintarvikepäivä tarjoaa alan viimeisimmät tiedot ja tutkimustulokset hyödynnettäväksesi työssäsi.
Virtuaalisen lounastauon jälkeen ohjelma jakaantuu kahteen osaan: Luomutuotteiden brändinrakennukseen sekä luomun markkinoihin ja ruokapalveluiden mahdollisuuksiin. Puhumassa mm. Suomalainen menestysresepti -finalisti, Foodinin luova johtaja ja yrittäjä Maria Jalkanen sekä ruokakaupan ja verkkokaupan asiantuntija Arhi Kivilahti, Ada Insights.
Päivä huipentuu perinteiseen tapaan Vuoden luomutuote ja Luomu SM -palkintojen jakamiseen. Kaikki esitykset ovat suoria lähetyksiä, eli vierailla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentoida puheenvuoroja chat-palvelun välityksellä.
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu täällä.

Johanna Andersson
asiantuntija
luomuasiat, hevostalous, Hippolis ry, luomu- ja hevosverkoston sihteeri
+35820 413 2477
+35840 824 5522

Kaija Stormbom
viestinnän asiantuntija
maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka
+35820 413 2385
+35840 848 9559
aiheet: luomutuotanto, luomu, luonnonmukainen tuotanto, luomuelintarvikepäivä