Takaisin Luomuelintarvikepäivän tietopuuro porisee virtuaalisena 27.10.

Uutinen – Kotimainen ruoka

Luomuelintarvikepäivän tietopuuro porisee virtuaalisena 27.10.

10.09.2021

Haluatko tietää, miksi luomu on niin suosittua Tanskassa?  Sen kertoo Tanskan suurimman vähittäisketjun Coop Denmarkin ympäristö- ja vastuullisuusjohtaja Signe D. Frese.  Etänä järjestettävässä Luomuelintarvikepäivässä 27.10.2021 kuulet myös, miten syntyy menestyvä luomutuote. 

Luomuelintarvikepäivä tarjoaa alan viimeisimmät tiedot ja tutkimustulokset hyödynnettäväksesi työssäsi. 

Virtuaalisen lounastauon jälkeen ohjelma jakaantuu kahteen osaan: Luomutuotteiden brändinrakennukseen sekä luomun markkinoihin ja ruokapalveluiden mahdollisuuksiin. Puhumassa mm. Suomalainen menestysresepti -finalisti, Foodinin luova johtaja ja yrittäjä Maria Jalkanen sekä ruokakaupan ja verkkokaupan asiantuntija Arhi Kivilahti, Ada Insights.

Päivä huipentuu perinteiseen tapaan Vuoden luomutuote ja Luomu SM -palkintojen jakamiseen. Kaikki esitykset ovat suoria lähetyksiä, eli vierailla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentoida puheenvuoroja chat-palvelun välityksellä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu täällä.Johanna Andersson

asiantuntija

luomuasiat, hevostalous, Hippolis ry, luomu- ja hevosverkoston sihteeri

+35820 413 2477

+35840 824 5522

Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+35820 413 2385

+35840 848 9559

aiheet: luomutuotanto, luomu, luonnonmukainen tuotanto, luomuelintarvikepäivä


Suositellut artikkelit

Kokkaa kotimaista -koulukampanja ihastutti viime syksynä, kun yli 7 500 kasiluokkalaista kokkaili MTK-yhdistysten toimittamista raaka-aineista herkullisen aterian. MTK liitot ja yhdistykset halki Suomen jalkauttivat...

Lauantaina 4.9.2021 juhlistetaan jo kolmatta suomalaisen ruoan päivää. Päivä kokoaa kaikki Ruokatiedon jäsenet ja Hyvää Suomesta -merkin käyttäjät sekä muut ruoka-alan toimijat ja kuluttajat yhdessä suomalaisen ruoan...

Luomutilat avaavat ovensa yleisölle Suomen luonnon päivänä 28. elokuuta. Lähes 30 tilaa ympäri Suomen tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden tutustua luomutilojen toimintaan, luomutuotteisiin ja tilojen asukkaisiin.