Takaisin Luonnon päivä luomutiloilla 28.8. - Mukana tiloja ympäri Suomen

Uutinen – Kotieläimet ja maito

Luonnon päivä luomutiloilla 28.8. - Mukana tiloja ympäri Suomen

04.08.2021

Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille lauantaina 28.8.2021. Luomutiloilla on tuolloin mahdollisuus tutustua tilan toimintaan, oppia lisää luomutuotannosta ja ostaa tilan tuotteita. 

Lista niistä luomutiloista, joille kuluttajat ovat tervetulleita tutustumaan tai tekemään ostoksia (koronatilanne huomioiden) on julkaistu tapahtuman verkkosivuilla. Tapahtumalle löytyy myös omat Facebook - sivunsa täältä

Luonnon päivä luomutiloilla -tapahtumaa koordinoivat maa- ja metsätalousministeriö, Luomuliitto, Pro Luomu, MTK, SLC ja Biodynaaminen yhdistys.

Mukana olevat tilat löytyvät täältä.

Tapahtumassa on vuosittain ollut mukana jopa 40 luomutilaa.

Liput ja lakanat liehumaan Luonnon päivänä!

Sisäministeriö suosittaa liputusta Suomen luonnon päivänä eli elokuun viimeisenä lauantaina. Luonnon päivästä tulee vakiintunut, virallinen liputuspäivä vuonna 2023.

Tervetuloa mukaan viettämään Luonnon päivää luomutiloille!

 Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+35820 413 2385

+35840 848 9559

aiheet: luomutuotanto, luomu, suomen luonnon päivä, finskanaturensdag, finnishnatureday, liputanluonnolle, luonnonmukainen tuotanto, luonnonpäivä, luonnonpäivä luomutiloilla


Suositellut artikkelit

Luomutilat avaavat ovensa yleisölle Suomen luonnon päivänä 28. elokuuta. Lähes 30 tilaa ympäri Suomen tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden tutustua luomutilojen toimintaan, luomutuotteisiin ja tilojen asukkaisiin.

Ruokakoulu – Matskolan on kaksikielinen lasten päiväleiri, jota järjestävät suomen- ja ruotsinkieliset 4H-yhdistykset ympäri Suomea. Vuonna 2021 Ruokakouluja järjestetään kymmeniä ja tämän kesän teemana on lähiruoka.

3

26.11.2020

MTK Luomun kuulumiset

26.11.2020

MTK luomu käynnisti verkoston oman strategian suunnittelun tänä vuonna, jota viedään parhaillaan päätökseen. Uusi strategia esitellään ja julkaistaan vuoden 2021 alussa. Strategiatyöhön on sisällytetty MTK:n...