Takaisin Opettajat ja Opot, olette kutsutut tilaisuuteemme 26.1. - Tervetuloa ruoka-alan innostavaan maailmaan

Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka

Opettajat ja Opot, olette kutsutut tilaisuuteemme 26.1. - Tervetuloa ruoka-alan innostavaan maailmaan

23.01.2024

Kutsuuko sinua herkullinen maailma, joka yhdistää makuhermosi ja uramahdollisuutesi? Maistuva ammatti -verkosto kutsuu sinut mukaan matkalle ruoka-alan syövereihin. Luvassa on mielenkiintoisia näkymiä ruoka-alan koulutuspolkuihin, työllistymiseen ja työtehtäviin. Verkostomme kokoontuu Educa-päivän päätteeksi perjantaina 26. tammikuuta klo 16.30 alkaen.

Tämä tilaisuus ei tarjoa vain mahdollisuutta verkostoitua, vaan myös napata maistuvia paloja ruoka-alan monipuolisesta maailmasta. Tarjolla on myös kuplivaa ja suussa sulavaa purtavaa. Jotta voimme varmistaa herkullisen kokemuksen ja välttää ruokahävikin, pyydämme sinua ilmoittautumaan etukäteen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Ruoka-ala, johon kuuluvat maa- ja metsätalous sekä elintarviketeollisuus, tarjoavat monipuolisia ja herkullisia ammatteja eri koulutustaustoille. Työmahdollisuuksia löytyy ympäri Suomea, ja ala kehittyy jatkuvasti, tarjoten kiinnostavia tehtäviä erilaisille osaajille. Ruoka-ala on kasvuala, joka on tärkeä osa maamme huoltovarmuutta ja joka jatkuvasti houkuttelee uusia tekijöitä – ruoka on osa jokapäiväistä elämäämme ja juhlaamme!

Tapahtuman tiedot lyhyesti

Mitä: Maistuvat ammatit Educassa

Kenelle: Opettajille ja uraohjauksesta kiinnostuneille opoille

Aika: Perjantai 26.1.2024 klo 16.30–18.00

Paikka: Ammattiliitto Pron koulutustila, osoite Asemamiehenkatu 2, Helsinki (aivan Messukeskuksen vieressä)

Ilmoittaudu mukaan 22.1. mennessä tästä linkistä. Tilaisuus on maksuton.  

Inspiroivia puheenvuoroja alan ammattilaisilta

Susanna Valtonen, maatalousyrittäjä, MTK:n johtokunnan jäsen (MTK ry)
Roosa Oja-Lipasti, Production Specialist, Valio (Meijerialan Ammattilaiset MVL ry)
Mirkku Muikku, jäsenpalvelupäällikkö, Agronomiliitto ry
Maiju Korhonen, johtava asiantuntija, Elintarviketeollisuusliitto ry
Minna Asunmaa, kehityspäällikkö, Ruokatieto Yhdistys ry
Krista Shepherdson, tuotantotyöntekijä, Fazer makeiset (SEL ry)

Lue lisää Maistuva ammatti -verkostosta ja ruoka-alan ammateista osoitteessa www.maistuvaammatti.fi

Lisätietoja:
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry, ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivonenheidi.siivonen@mtk.fi 
Elintarviketeollisuusliitto ry, johtava asiantuntija Maiju Korhonenmaiju.korhonen@etl.fi 
Agronomiliitto ry, jäsenpalvelupäällikkö Emma Pihkala, emma.pihkala@agronomiliitto.fi 
Ammattiliitto Pro, sopimusalavastaava Ville Varila, sähköposti ville.varila@proliitto.fi 
Meijerialan Ammattilaiset MVL ry, järjestöpäällikkö Ilona Snellman, sähköposti ilona.snellman@mvl.fi 
Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry, koulutussihteeri Jaana Saaranen, sähköposti jaana.saaranen@selry.fi 
Ruokatieto Yhdistys, ruokakasvatuksen ja -viestinnän asiantuntija Hanna Larjavaara, sähköposti hanna.larjavaara@ruokatieto.fi 
 

Tervetuloa oppimaan ja verkostoitumaan ruoka-alan kiehtovasta maailmasta!

---------------

Käyntiohjeet koulutustilaan: Ville Varila, puh. 050 351 8383, ville.varila@proliitto.fi



Heidi Siivonen

ruokamarkkina-asiantuntija, kuluttajatyö

+358 20 413 2925

+358 40 568 8802

Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+358 20 413 2385

+358 40 848 9559

aiheet: koulutus, ammatti, ruoka-ala, maistuvaammatti, ruoka-alan koulutus