null Hyvää maailman maitopäivää! Osallistu #Maitoyhdistää -kampanjaan

Uutinen

Hyvää maailman maitopäivää! Osallistu #Maitoyhdistää -kampanjaan

1.6.2020

YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestö FAO:n organisoimaa Maailman maitopäivää vietetään maanantaina 1.6.2020. Suomessa tapahtuma huomioidaan valtakunnallisella #MaitoYhdistää -kampanjalla, joka kehottaa yhteiseen, virtuaaliseen maidonjuontihetkeen sosiaalisessa mediassa. 

#MaitoYhdistää -kampanja toteutetaan sosiaalisen median eri kanavissa, jaa oma video tai kuva maitohetkestäsi somessa. Maitoa voi nauttia monessa eri muodossa, oli se sitten esimerkiksi kylmä maitolasi, piimää, juustoa, jäätelöä tai vaikka jugurttia.  

Jaa oma maitohetkesi somessa tai filiksiä maitotilan päivittäisistä töistä ja toiminnoista. Kampanja kehottaa kuluttajia lähtemään mukaan seuraamaan, miten suomalaista maitoa tuotetaan. Tule mukaan, välitä viestiä ja jaa oma maidonjuontihetkesi somessa! 

 Virallinen maidonjuontihetki ja livelähetykset toteutetaan Maailman maitopäivänä ma 1.6. klo 17.00 ja voit seurata livelähetystä Maitoyrittäjien Facebook -sivulta.

Kampanja toteutetaan yhdessä Maitoyrittäjät ry:n sekä Ruokatiedon kanssa. Marjukka Mattio

maitoasiamies

maito, maitovaliokunnan sihteeri, maitovaltuuskunnan asiamies

+35850 533 8924

aiheet: tapahtuma

Suositellut artikkelit

1

17.06.2020

Ruokajuhlan aikaan

17.06.2020

Miten onnekasta on syödä hyvää ja viettää juhannusta – satokausi on vasta aluillaan. Suomalainen ruoka on oivallinen valinta: läheltä, raikasta, jäljitettävää, sitä mitä pitää, vastuullista ja täynnä makua....

2

09.06.2020

Pieni teko - suuri merkitys

09.06.2020

Ruoka herättää intohimoja ja mielipiteitä. Meistä jokaisen täytyy syödä joka päivä, ja mielellään vielä useamman kerran päivässä. Kun ravitsemukselliset tarpeet on täytetty, siirrytään seuraaviin ajatuksiin:...