Sisältöjulkaisija

null MTK:n järjestökoulutuksen talvi 2019-2020

Uutinen

MTK:n järjestökoulutuksen talvi 2019-2020

28.11.2019

MTK:n vaikuttajavalmennetut pohtivat ilmastoargumentteja harjoitusstudiossa Virossa. Varaa omalle liitollesi tai yhdistyksellesi räätälöity koulutus. Innokkaita maatilaoppaita kaivataan kertomaan omasta työstään koululaisille. Ilmoittaudu koulutuksiin tai tilaa yhdistykselle oma koulutustapahtuma.

Vaikuttajavalmennettavat ilmastokeskustelun pyörteissä
Vaikuttajavalmennettavat ilmastokeskustelun pyörteissä

MTK:n Vaikuttajavalmennetut pohtivat ilmastoargumentteja harjoitusstudiossa Virossa
 

Marraskuussa MTK:n vaikuttajavalmennetut kokoontuivat Viron harjoitusstudiolle pohtimaan omaan tuotannonalaan liittyviä ilmastoargumentteja. Mediavalmentaja Annamaija Manninen esitti jokaiselle tuotannonalalle valmisteltuja haasteellisia kysymyksiä. Haastattelun jälkeen valmennusryhmä pohti yhdessä haastattelun vastauksia ja tuotti uusia argumentteja esitettyihin haastattelukysymyksiin. Tuomas Levomäkeä ja Veera Ollikkalaa haastateltiin sianlihantuotantoon liittyvistä ilmastokysymyksistä. Katso haastattelut videolta.


Varaa omalle liitollesi tai yhdistyksellesi räätälöity koulutus

 

MTK:n järjestökoulutus toteuttaa yhteistyössä liittojen ja yhdistysten kanssa räätälöityjä koulutuksia. Teemoina ovat mm. työnantajakoulutus, esiintymistaito, sosiaalinen media, yhdistystoiminnan kehittäminen, koululähettiläsvalmennus ja johtokunnan työn kehittäminen. Valmennukset tilataan joko varauskalenterista tai suoralla yhteydenotolla.

 

Innokkaita maatilaoppaita kaivataan kertomaan omasta työstään koululaisille

 

Järjestökoulutus on valmentanut yhteistyössä MTK-liittojen kanssa 230 maatilaopasta. Heidät on valmennettu kertomaan maa- ja metsätaloudesta eri ikäisille koululaisille kiinnostavasti ja vuorovaikutteisesti. Maatilaoppaille on laadittu valmiita opetusaineistoja, visoja ja videoita, joiden käyttöä harjoitellaan valmennuksissa. Uusia innokkaita tarvitaan jatkuvasti lisää. Vierailupyyntöjä saadaan kouluilta monta kertaa viikossa.

Keväällä 2020 maatilaoppaille tuotetaan oppimateriaalia vastuullisesta ruuantuotannosta. Uusien oppimateriaalien lisäksi koulutus aloittaa videotuotannon virtuaalilaseille. Aineistoa esitellään opetus- ja kasvatusalan ammattitapahtumassa Educa-messuilla tammikuussa. Tiedustele valmennuksista lisää järjestökoulutukselta tai omalta liitoltasi.

Lisätietoja:  https://www.mtk.fi/maatilaoppaat

Ilmoittaudu koulutuksiin tai tilaa yhdistykselle oma koulutustapahtuma
 

Järjestökoulutuksen kevään 2020 koulutuskalenteri valmistuu joulukuun alussa. Tutustu koulutustapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa:

www.mtk.fi/koulutusAnna-Liisa Knuuti

koulutusvastaava

+35820 413 2401

+35840 128 1299