Ruoka 2024 -messut 19.-21.4. Helsingissä - Tutustu suomalaisen ruuan alkuperään ja merkintöihin
Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka
Ruoka 2024 -messut 19.-21.4. Helsingissä - Tutustu suomalaisen ruuan alkuperään ja merkintöihin
17.04.2024
Ruoka 2024 -messut tarjoaa tilaisuuden tutustua suomalaisen ruuan alkuperään ja Hyvää Suomesta -merkkiin kilpailujen lomassa. Tervetuloa osastolle 5t39. Näytöskeittiössä nautitaan vaivattomista ja virkistävistä ruokaideoista.
Lauantaina 20.4. voit tavata viljelijä, kilpajuoksija Kaisa Honkaharjun. Hän kertoo elämästään maajussina ja jakaa varmasti mielenkiintoisia tarinoita viljelijän arjesta. Tule rohkeasti moikkaamaan ja oppimaan lisää suomalaisesta maataloudesta.
Näytöskeittiössä herkutellaan helppojen ja raikkaiden ruokaideoiden parissa, jotka valmistetaan taatusti kotimaisista raaka-aineista. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa kevät kuin kokeilla ruokareseptejä kotimaisista marjoista ja muista herkuista. MTK:n ja Ruokatiedon kokkailuhetket juontaa MTK:n ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivonen.
Kaisa Honkaharju vierailee näytöskeittiössä lauantaina 20.4. klo 12.30 ja osastolla klo 13.30 -15.
Kaisa Honkaharju
Tunnistatko ruuan alkuperämerkin? – Testaamalla se selviää.
Tiedätkö, mistä ruoka tulee? Tule testaamaan tietosi alkuperämerkkivisassa. Palkintoina arvotaan Hyvää Suomesta -kangaskassi ja 50 € ruokalahjakortti. Arvonta kaksi kertaa päivässä kaikkien kisaan osallistuvien kesken.
Ruoka 2024 -tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden uppoutua suomalaisen ruuan maailmaan, oppia uutta ja nauttia herkullisista makuelämyksistä yhdessä muiden ruuanystävien kanssa. Tervetuloa tapaamaan meitä osastolla 5t39.
Lisätietoja Ruoka 2024 -messuista ja tapahtuman ohjelmasta löydät täältä.
Heidi Siivonen
ruokamarkkina-asiantuntija
kuluttajatyö
+358 20 413 2925
+358 40 568 8802
Kaija Stormbom
viestinnän asiantuntija
maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka
+358 20 413 2385
+358 40 848 9559
aiheet: ruoka, kotimainen ruoka, alkuperämerkit, suomalainen ruoka, ruokamessut