Takaisin Yhdessä luomme hyödyllisiä ja innostavia tapahtumia - Tervetuloa järjestötoimijoiden valmennukseen!

Uutinen – Jäsenyys

Yhdessä luomme hyödyllisiä ja innostavia tapahtumia - Tervetuloa järjestötoimijoiden valmennukseen!

25.10.2023

Järjestämme MTK:n ja Mhy:n luottamushenkilöille ja aktiivijäsenille  valmennuksen, joka keskittyy paikallisyhdistysten tapahtumien suunnitteluun, markkinointiin ja toteutukseen. Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa jäsenten  osaamista, jotta yhdistykset voivat järjestää entistäkin onnistuneempia ja vaikuttavampia tapahtumia omilla alueillaan. Valmennus järjestetään 28.-29.11.2023 Tampereella.

Valmennuksessa kirkastetaan tapahtumia järjestävien roolia ja toimintaa. Lisäksi koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua ja tehdä yhteistyötä paikallistasolla sekä oppia uutta kollegoilta. Valmennuksen päätteeksi jokainen osallistuja on henkisesti valmis laatimaan omalle tapahtumalleen markkinointisuunnitelman ja järjestämään menestyksekkään tapahtuman. 

Kuluttajatyöstä saa itsekin paljon

MTK:n johtokunnan jäsen Susanna Valtonen rohkaisee MTK:n jäseniä joukolla mukaan valmennukseen.  

"Erilaiset tilaisuudet ja tapahtumat ovat mahtava tapa kertoa maa- ja metsätaloudesta kuluttajille ja tavata heitä. Onnistunut tapahtuma on myös järjestäjälleen antoisa kokemus", muistuttaa Valtonen.  

”MTK:n jäsenkoulutus on antoisa keino valmistautua tuleviin kuluttajakohtaamisiin ja tapahtumiin. Samalla pääsee tapaamaan viljelijäkollegoita halki Suomen, viihtymään yhdessä ja vaihtamaan ajatuksia”, Valtonen vinkkaa.

Tapahtuman ohjelma täällä. 

Lue lisää ja ilmoittaudu täällä. Heidi Siivonen

ruokamarkkina-asiantuntija, kuluttajatyö

+358 20 413 2925

+358 40 568 8802

Susanna Palkkimäki

asiantuntija, jäsenpalvelut

+358 20 413 2618

+358 40 832 1866

aiheet: koulutus, kuluttajatyö, järjestökoulutus