Takaisin #tarinaruoasta-somekampanja käynnissä!

Uutinen

#tarinaruoasta-somekampanja käynnissä!

23.05.2023

Kerro sinäkin oma tarinasi ruoasta ja ruoan matkasta pellolta pöytään. Osallistumalla somekampanjaan voit voittaa dronen! 🚜🌾

Nyt on aika kertoa kaikille ruoantuotannosta ja ruoan matkasta pellolta pöytään. Kampanja on käynnissä Instagramissa ja voit osallistua yhdellä tai useammalla julkaisulla.


👉 Osallistu julkaisemalla Instagramissa julkisella tilillä ruoantuotantoon liittyvä julkaisu (kuva tai video). Lisää julkaisuusi #tarinaruoasta ja tägää @mtk.ry. Voit halutessasi tägätä myös oman alueesi MTK-liiton ja @maaseutunuoret.

Julkaisut voivat olla arkisia, jokapäiväistä työtä, kevään peltotöitä, kasvukautta, eläinten hoitoa, ruokailuhetkiä – ihan mitä vaan! 

Kaikkien kuvia ja videoita jakaneiden kesken arvotaan palkintona drone (arvo 400e).

Mikäli sinulla on yksityinen Instagram-käyttäjä tai sinulla ei ole Instagramia, voit osallistua myös toimittamalla kuvan/videon sähköpostiin viestinta@mtk.fi otsikolla: Tarina ruoasta.

Osallistumalla arvontaan annat samalla suostumuksesi jakaa kuvia MTK:n sosiaalisen median alustoilla.

Osallistumisaika 12.5.-22.6.2023. Arvonta suoritetaan 26.6.2023.

Kerrotaan yhdessä tarinaa ruoasta kaikille! 💚

#tarinaruoasta-somekampanja on osa tämän vuotista peltokylttikampanjaa. Yhdistykset ovat voineet tilata keväällä näyttäviä peltokylttejä. Näitä  peltokylttejä voi nyt bongata tienvarsilta esimerkiksi pelloilta tai ladon seinistä. Kampanjan on suunnitellut MTK-Pohjois-Savo. Iida Jäykkä

viestinnän asiantuntija

sosiaalinen media, graafinen ilme, kuvat

+358 50 325 9609