Takaisin Kutsu Biopohjaiset sivuvirrat tehokkaammin hyödyksi -tilaisuuteen 17.1.

Uutinen – Kasvinviljely

Kutsu Biopohjaiset sivuvirrat tehokkaammin hyödyksi -tilaisuuteen 17.1.

19.12.2022

Kutsumme sinut mukaan Biopohjaiset sivuvirrat tehokkaammin hyödyksi -tilaisuuteen tiistaina 17.1.2023 klo 11-16.30 Tampereelle. Lisätietoja tilaisuudesta uutisen lopussa. 

Tilaisuus on tarkoitettu maa- ja metsätalouden yrittäjille sekä julkisen sektorin ja teollisuuden edustajille. Päivän aikana tutustumme mm. KiertoaSuomesta.fi -kauppapaikan 
kehitystyöhön ja käymme kiertoajelulla ECO3-kiertotalousalueella. Tilaisuuden järjestää MTK yhdessä TREASoURcE -kiertotaloushankkeen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

KiertoaSuomesta.fi

KiertoaSuomesta.fi -kauppapaikka on verkkosivusto, jonka tavoitteena on yhdistää materiaalien myyjät ja ostajat. Kauppapaikan uudelleenjulkaisun yhteydessä keskitytään ensivaiheessa biopohjaisiin sivuvirtoihin (esim. lanta, korret, purut ja pelletit). Sivuston  pääkohderyhminä ovat aluksi maa- ja metsätalouden yritykset ja biopohjaisia raaka-aineita 
käyttävä teollisuus sekä julkinen sektori.

MTK on luonut KiertoaSuomesta.fi -sivuston jo aiemmin ja hankkeen myötä pääsemme kehittämään markkinapaikkaa yhä käyttäjäystävällisemmäksi. Kehittämistyön taustalla on nelivuotinen EU:n Horisontti Eurooppa –ohjelman rahoittama TREASoURcE -hanke, jonka yhtenä tavoitteena on alueellisten pilottien avulla löytää käyttötapoja sekä liiketoimintamahdollisuuksia maataloudessa syntyville biopohjaisille jäte- ja -sivuvirroille.

Kutsumme päivään mukaan kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Kutsu 

Aika: 17.1.2023 klo 11-16.30
Paikka: UKK-instituutti, auditorio Kaupinkoivu, Kaupinpuistonkatu 1, 33500 Tampere.

Ilmoittautuminen viimeistään 10.1.2023 mennessä tästä linkistä

Ennen varsinaisen ohjelman alkua on mahdollisuus osallistua omakustanteiselle lounaalle UKK-instituutin tiloissa klo 11.00. Päivän varsinainen ohjelma alkaa noin 11.30. Keskustelujen jälkeen MTK:n TREASoURcE -hanke tarjoaa päiväkahvit ja iltapäivällä suuntaamme kiertoajelulle, joka päättyy noin 16.30. Päivän tarkemmasta aikataulusta kerromme sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.

Kyseessä on lounasta lukuun ottamatta maksuton lähitilaisuus. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan hyvissä ajoin.

Lämpimästi tervetuloa!

     

Lisätiedot: 
Riina Kärki, projektipäällikkö, TREASoURcE Horizon Europe -hanke, MTK,
050 4720 656, riina.karki@mtk.fiRiina Kärki

projektipäällikkö

TREASoURcE -hanke

+358 50 4720 656

aiheet: kiertotalous, biotalous, ympäristö, hanke, maatalousjäte, metsätalousjäte, muovijäte, sähköauto, treasource