Takaisin Vastaa kyselyyn - Biopohjaiset sivu- ja jätevirrat hyötykäyttöön

Uutinen – Hanke

Vastaa kyselyyn - Biopohjaiset sivu- ja jätevirrat hyötykäyttöön

03.01.2023

Toivomme kuulevamme alkutuottajilta näkemyksiä siitä, miten voisimme kehittää  biopohjaisten sivu- ja jätevirtojen hyödyntämistä kansallisessa mittakaavassa. Sivuvirtojen tehokkaamman hyödyntämisen lisäksi MTK:n tavoitteena TREASoURcE EU-hankkeessa on kehittää digitaalinen markkinapaikka maatalouden sivuvirroille sekä samalla luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia tuottajille.

Kyselyn avulla pystymme täsmäkehittämään ja tunnistamaan mahdollisuuksia sekä välttämään pullonkauloja. Osallistuminen kyselyyn on täysin vapaaehtoista. Emme yhdistä vastauksia kyselyyn vastanneisiin, joten vastaukset ovat anonyymeja. 

Toivomme, että mahdollisimman moni vastaa tähän kyselyyn. Vastaamalla autat meitä  edistämään biopohjaisten sivu- ja jätevirtojen hyödyntämistä Suomessa. Kyselyyn vastaaminen vie vain noin 10-15 minuuttia. Kyselylomake on avoinna 22.1.2023 asti. 

Pääset kyselyyn tästä. 

Kiitos etukäteen!

TREASoURcE-projektitiimin puolesta,
Riina KärkiRiina Kärki

projektipäällikkö

TREASoURcE -hanke

+358 50 4720 656

aiheet: kiertotalous, biotalous, ympäristö, hanke, maatalousjäte, metsätalousjäte, muovijäte, sähköauto, treasource


Suositellut artikkelit

Kutsumme sinut mukaan Biopohjaiset sivuvirrat tehokkaammin hyödyksi -tilaisuuteen tiistaina 17.1.2023 klo 11-16.30 Tampereelle. Lisätietoja tilaisuudesta uutisen lopussa.  Tilaisuus on tarkoitettu maa- ja...

TREASoURcE on nelivuotinen (2022-2026) EU:n Horisontti Eurooppa –ohjelman rahoittama hanke. Hankkeen tavoitteena on edistää kiertotaloutta alueellisten kiertotalouspilottien avulla. Piloteissa ovat mukana...