Takaisin MTK Hankinnat: UUDET JÄSENEDUT

Ajankohtaista

MTK Hankinnat: UUDET JÄSENEDUT

18.02.2021

Uusia jäsenetuja – Kramp, Can-Am, Lynx ja Ski-Doo

MTK- ja mhy-jäsenille on tarjolla lisää jäsenetuja 26.1.2021 alkaen. Jäsenet saavat nyt alennusta Krampin verkkokaupasta sekä bonusta Can-Am-mönkijöistä sekä Lynx- ja Ski-Doo-moottorikelkoista vanhojen etujen lisäksi. Bonusta haetaan kolmen kuukauden kuluessa ajoneuvon ostopäivästä tai luovutuksesta, jos ajoneuvo toimitetaan myöhemmin. Jäsenet saavat etuja jo 25 eri yhteistyökumppanilta! Tutustu tarkemmin: www.mtkhankinnat.fi.

Kramp

Krampilta löydät tarvikkeet maatilan töihin sekä varaosat maa- ja metsätalouskoneisiin. Jos toimit maatalousalalla ja sinulla on voimassa oleva Y-tunnus, voit saada käyttäjätunnuksen Krampin verkkokauppaan. Verkkokauppa toimii saumattomasti kaikilla laitteilla, joten voit tehdä tilauksesi missä ja milloin hyvänsä.

Rekisteröityminen helppoa. Valitset vain listalta oman, lähimmän jälleenmyyjäsi, täytät lomakkeen ja lähetät sen. Saat käyttäjätunnuksesi sähköpostiisi muutaman päivän kuluttua, ja sen jälkeen ulottuvillasi on koko Krampin valtava maatalousalan tarvike- ja varaosavalikoima. Voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja toimitamme tilatut tuotteet suoraan perille asti. Jälleenmyyjäsi toimii yhteyshenkilönä esim. hinnoitteluun tai palautuksiin liittyvissä asioissa, ja myös laskuttaa tilaamasi tuotteet.

Ensimmäisen verkkokauppaostoksen yhteydessä saat lahjaksi ruuvauskärkisarjan 31.3.2021 asti (arvo 16,95 €, sis. alv, toim.kulut lisätään). Kaikkien 31.3.2021 tilin avanneiden kesken arvotaan CEMO Cube diesel tank 1500 l (arvo 3350 €). Jäsenetu yrittäjäjäsenille.

Krampin alennukset tuoteryhmittäin:

  • Koneiden osat – jopa -20 %
  • Letkut ja ruiskut – jopa -15 %
  • Traktorien ja ajoneuvojen osat – jopa -20 %
  • Verstas ja korjaamo – jopa -20 %
  • Eläintalous ja maanviljely – jopa -15 %
  • Metsä- ja viherhoitoala – jopa -15 %
  • Lelut, kotitaloustavarat, vaatteet ja suojavaatteet – jopa -20 %
  • Voimansiirto – jopa -30 %
  • Paineilma- ja sähkötarvikkeet – jopa -20 %
  • Hydrauliikka – jopa -35 %

Can-Am-mönkijät ja SSV-ajoneuvot

Saat 180 € bonuksen ostaessasi uuden Can-Am-mönkijän (ATV) ja 300 € bonuksen ostaessasi uuden SSV-ajoneuvon. Bonusta haetaan kolmen kuukauden kuluessa ajoneuvon toimituksesta. Koskee kauppoja, jotka on tehty 26.1.2021 tai sen jälkeen. Jäsenetu sekä henkilö- että yrittäjäjäsenille.

Lynx-moottorikelkat

Saat 150 € bonuksen ostaessasi uuden Lynx-moottorikelkan. Lisäksi saat 15% alennuksen valtuutetun Lynx-jälleenmyyjän asentamista alkuperäisistä Lynx-lisävarusteista. Lisävarusteet tulee ostaa moottorikelkan hankinnan yhteydessä. Koskee kauppoja, jotka on tehty 26.1.2021 tai sen jälkeen. Jäsenetu sekä henkilö- että yrittäjäjäsenille.

Ski-Doo-moottorikelkat

Saat 150 € bonuksen ostaessasi uuden Ski-Doo-moottorikelkan. Lisäksi saat 15% alennuksen valtuutetun Ski-Doo-jälleenmyyjän asentamista alkuperäisistä Ski-Doo-lisävarusteista. Lisävarusteet tulee ostaa moottorikelkan hankinnan yhteydessä. Koskee kauppoja, jotka on tehty 26.1.2021 tai sen jälkeen. Jäsenetu sekä henkilö- että yrittäjäjäsenille.

Miten saan edut käyttöön?

Jäsenetujen käyttö edellyttää voimassaolevaa jäsenyyttä. Tilinavaus tehdään mtkhankinnat.fi-sivun kautta, jolloin ensin tarkistetaan jäsenyyden voimassaolo jäsennumerolla ja postinumerolla. Jäsentietojen pitää siis olla ajan tasalla. Niitä jäsenetuja käytettäessä, joissa tilinavausta ei vaadita, tuotteen myyjä tarkistaa henkilön MTK- tai mhy-jäsenyyden etua myöntäessään. Voimassaoleva jäsenkortti kannattaa pitää aina mukana. 

Kaikki jäsenedut

Lisätietoja: info@mtkhankinnat.fi