null Virtuaalinen Tupa-ilta 8.4 klo 11-12

Uutinen

Virtuaalinen Tupa-ilta 8.4 klo 11-12

7.4.2020

Virtuaalinen Tupa-ilta on tarkoitettu koko jäsenkunnalle. Tule kuulolle kuuntelemaan koronan vaikutuksista maa- ja metsätaloustuotannon toimialoihin sekä mitä järjestössä tehdään juuri nyt koronan luoman poikkeustilan vuoksi.

Tilaisuuden maksimi osallistujamäärä on 250hlö.

Liity tästä

Tupailtaan pääset liittymään täältä. Osallistuaksesi tarvitset Microsoft Teams-ohjelmiston

Teamsin ohjeet:
Varmistaaksesi parhaan Teams-käyttökokemuksen, käytäthän mahdollisuuksien mukaan langallista nettiyhteyttä.
Liity Microsoft Teams -kokoukseen annetusta linkistä.
Klikattuasi linkkiä, sinut ohjataan sivulle, jossa voit joko hankkia Teams-sovelluksen tai liittyä kokoukseen selaimella.
Teams-työpöytäsovelluksella käytettävissäsi on enemmän ominaisuuksia ja käyttökokemus on todennäköisesti vakaampi. Jos sinulla on jo valmiiksi asennettuna työpöytäsovellus, ohjataan sinut linkistä ensisijaisesti siihen.
Voit asentaa Teams-sovelluksen myös mobiililaitteeseesi Microsoftin sivuilta tai laitteesi sovelluskaupasta (Play Kauppa tai App Store).
Jos haluat liittyä selaimella, parhaiten Teams toimii Google Chrome ja Microsoft Edge -selaimilla. Muissa selaimissa ominaisuudet ovat rajatummat.
Jos oletusselaimesi on jokin muu kuin Chrome tai Edge, kopioi kokouksen linkki tästä viestistä ja liitä se Chromen tai Edgen osoitekenttään. Näin saat linkin avattua halutulla selaimella.
Kun olet liittymässä kokoukseen selaimella, selain kysyy, saako se käyttää verkkokameraa ja mikrofonia. Jotta voi osallistua kokouksessa keskusteluihin, tämä on hyvä sallia.
Täytä nimesi pyydettyyn kohtaan ja klikkaa ”Liity nyt”
Olet nyt kokoustilassa. Jos olet ensimmäinen osallistuja kokouksessa, sinulle tulee ilmoitus: ”Jonkun kokouksen osallistujista pitäisi päästää sinut pian sisään”. Pääset tästä automaattisesti eteenpäin heti kun tilaisuuden järjestäjä tulee mukaan kokoukseen.
Voit tarvittaessa sulkea oman mikrofonin ja kameran kesken kokouksen mikrofoni ja kamera -kuvakkeista. Usein tämä onkin hyvä tehdä, jos ei itse ole äänessä.


Susanna Palkkimäki

jäsenpalvelusuunnittelija

+358 20 413 2618

+358 40 832 1866

Suositellut artikkelit

Tervetuloa seuraamaan MTK-liittojen ja -keskusliiton yhdessä järjestämää koronainfoa kasvinviljelytiloille. Tarkoituksena on käydä maatilan kevättöihin vaikuttavat keskeiset asiat lävitse. Suoratoistoa voit...