Takaisin Voimaa arkeen- kuntoremontti maatalousyrittäjille alkaa helmikuussa

Tiedote

Voimaa arkeen- kuntoremontti maatalousyrittäjille alkaa helmikuussa

18.10.2021

Nyt on oikea aika hakea maatalousyrittäjien omaan Voimaa arkeen – kuntoremonttiin, joka pidetään Taukokankaalla Kalajoen Hiekkasärkillä. Kuntoremontti toteutetaan kahdessa jaksossa (4 + 2 vrk). Ensimmäinen jakso alkaa helmikuussa 2022 ja toinen jakso lokakuussa.

Kuntoremontti on tarkoitettu maatalousyrittäjille, joilla on työstä tai elämäntilanteesta johtuvia kuormitustekijöitä. Kuntoremontin aikana pääsee mm. mittaamaan oman hyvinvoinnin Energiatestin avulla, kokeilemaan uusia liikuntamuotoja ja laatimaan oman hyvinvointisuunnitelman sekä keskustelemaan terveyteen ja arjen jaksamiseen vaikuttavista asioista. Ohjelma on monipuolinen ja myös ympäröivä luonto tarjoaa virkistysmahdollisuuksia.

Kuntoremonttiin pääset varaamalla ajan työterveyshuoltoon / lääkärille, jossa tehdään kuntoutuspäätös (Kelan lomake KU 114). Päätöstä tarvitaan Kelan kuntoutusrahan hakemiseen. Varaa paikkasi kuntoremonttiin Taukokankaalta 10.1.2022 mennessä p. 044 4794707 / ajanvaraus tai sähköpostilla sonja.aijala@taukokangas.fi. Kuntoremontti toteutuu, mikäli ilmoittautumisia tulee vähintään 8.

Kuntoremontin hinta (4 + 2 vrk) on 809 €/henkilö (sis. alv). Hinta sisältää ohjelman, majoituksen täysihoidolla kahden hengen huoneissa, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Yhden hengen huoneen lisä 35 €/vrk.

Lisätietoja kuntoremontista sekä tarkka ohjelma löytyy täältä:

Voimaa Arkeen Taukokangas - Ohjelma

Voimaa Arkeen Taukokangas - Esite


Marja Tallavaara

asiantuntija, sosiaalipolitiikka

yleinen sosiaalipolitiikka, eläkevakuutus, työterveyshuolto

+35820 413 2357

+35840 501 2889

aiheet: kuntoutus