null Ehdota ansioitunutta metsänhoitoyhdistystä Vuoden Kympiksi!

Uutinen

Ehdota ansioitunutta metsänhoitoyhdistystä Vuoden Kympiksi!

15.8.2022

Keneltä olet saanut loistavaa palvelua ja edunvalvontaa metsäasioissa? Mikä olisi Vuoden Kymppi -tunnustuksen arvoinen metsänhoitoyhdistys? Ehdota palkittavaa.

Vuoden Kymppi on metsänhoitoyhdistysten tunnustus, joka myönnetään tänä vuonna seitsemännen kerran. Aiemmin palkituiksi ovat tulleet Mhy Kymenlaakso (2016), kenttäpäällikkö Arto Kosunen Mhy Pohjois-Savosta (2017), Mhy Österbotten (2018), toiminnanjohtaja Annakaisa Heikkonen Mhy Ylä-Lapista (2019), Mhy Savotta (2020) ja Sakari Tikka Mhy Pohjois-Karjalasta.

Vuoden Kympiksi valitaan joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistys ja joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi. Tänä vuonna Vuoden Kympiksi valitaan metsänhoitoyhdistys.

Metsänomistajilla sekä metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n edustajilla on mahdollisuus ehdottaa mielestään ansioitunutta metsänhoitoyhdistystä Vuoden Kympiksi nettilomakkeella, jonka pääsee täyttämään TÄÄLTÄ. Ehdotus on tehtävä viimeistään sunnuntaina 25.09.2022.

Perustelut Vuoden Kympiksi valitsemiselle ovat vapaamuotoiset, mutta tunnustusta myönnettäessä korostetaan erityisesti ansioita metsänomistajien etujen ajamisessa sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelussa. Valinnassa otetaan huomioon myös saatu asiakaspalaute. Laitathan ehdotukseesi mukaan omat yhteystietosi mahdollisia lisätietoja varten.

Vuoden Kympin valitsee tehtyjen ehdotusten perusteella MTK:n metsäjohtokunta. Voittaja julkistetaan ja palkitaan 3.11.2022 pidettävässä metsävaltuuskunnan kokouksessa.

>> Ehdotuslomake

 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä kilpailukoordinaattorina toimivaan Juho Ikoseen (+358 50 5674103, juho.ikonen@mtk.fi).