Toimintopainikkeet

Maksuttomia netti- ja puhelinterapiavastaanottoja maatalousyrittäjille


9.3.2018

Maksuttoman neuvontapuhelimen lisäksi maatalousyrittäjille on nyt tarjolla pari- ja ihmissuhdeasioissa myös psykoterapeutin netti- ja puhelinvastaanottopalvelut 12.3. - 22.4.2018. Terapiassa voit puhua pari- ja ihmissuhteita koskevista asioista sekä myös muista mieltä askarruttavissa kysymyksistä.

Voit varata Väestöliiton Terapiapalveluiden kokeneille pari- ja psykoterapeuteille maksuttoman 45 minuuttia kestävän ajan numerosta 09-22805267 arkisin kello 8.30 -11 ja 12 -15.30 välisinä aikoina. Mainitse aikaa varatessasi olevasi maatalousyrittäjä. Kerro myös, haluatko ajan netin vai puhelimen välityksellä sekä terapeutin nimen. Tarkemmat ohjeet netti- tai puhelinvastaanotolle tulosta saat varatessasi ajan. Keskustelu vastaanotolla on luottamuksellista ja terapeutti on vaitiolovelvollinen.

Palvelua tarjoavat terapeutit:
Milja Ilkka
Tarja Södergård
Anna Salmi
Michaela Nyholm

Voit tutustua terapeutteihin Väestöliiton sivuilla.

Tämän Väestöliiton kanssa toteutettavan hankkeen avulla MTK haluaa tukea maatalousyrittäjien hyvinvointia.

– Maatalousyrittäjille tehtyjen kyselytutkimusten mukaan tukea henkiseen jaksamiseen tarjoavat nimenomaan puoliso ja muut läheiset ihmissuhteet. Siksi on tärkeää, että ihmissuhteita koskevien ongelmien kanssa ei tarvitse jäädä yksin vaan apua on tarjolla, kertoo MTK:n asiantuntija Marja Tallavaara.

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää