Takaisin MTK mukana tämän kesän suurimmassa kotimaanmatkailun yhteiskampanjassa

Uutinen – Maaseudun edunvalvonta

MTK mukana tämän kesän suurimmassa kotimaanmatkailun yhteiskampanjassa

24.05.2023

100 syytä matkailla Suomessa on kotimaanmatkailua tukeva yhteiskampanja, joka käynnistyi toukokuussa ja jatkuu syyskuun loppuun asti. Kampanja kokoaa valikoidut kotimaan kohteet 100syytä.fi -sivustolle. Yhteiskampanjan tavoitteena valtakunnallisen näkyvyyden mahdollistaminen myös maaseutumatkailuyrityksille ja ympäri Suomea toimiville pienemmille yrityksille.

100 syytä matkailla Suomessa -sivusto nostaa esiin maaseudun herkkupaloja majoituksesta sikamukavaan tekemiseen maatilalla. Ohjaukset kampanjasivustolta maaseutukohteisiin tai matkamaalle.fi -sivuille.

Mistä on maaseutu tehty? - Matkamaalle.fi täyttää toiveesi 

Kaipasit sitten luksuslomaa, luonnon rauhaa tai retkeilyä, täyttää Matkamaalle.fi-sivusto kaikki toiveesi. Sieltä löydät maaseutumatkailun parhaat tuotteet ja palvelut.

Maaseutu on tehty humisevista hongista, tuulessa huojuvista viljapelloista, lintujen laulusta ja suopursujen tuoksusta. Vai ehkä kuitenkin hurmaavista herraskartanoista, herttaisista kotieläimistä, hirsisaunan löylyistä ja herkullisista perinneruoista?

Majoitusta korsuista kartanoihin

Matkamaalle.fi kokoaa yhteen majapaikat ja loma-asunnot ympäri Suomen. Valikoimassa on monenlaisia majoitustyyppejä aina hulppeista huviloista puumajoihin ja hurmaavista hirsiaitoista vanhoihin kansakouluihin.


 

Mökki tekee loman 

Loma, mutta jotain puuttuu? Mökki tietysti! Tässä kohtaa matkamaalle.fi rientää apuun: maaseudulta löytyy jokaiseen makuun sopivaa majoitusta mökeistä kartanoihin. Jos sinustakin landella kesä asettuu oikeisiin uomiinsa, jatka lukemista!

Leppoisaa lande-elämää eläimien kera

Karista kaupungin tomut harteiltasi ja suuntaa maalle – siellä lomapäivät täyttyvät sikakivasta tekemisestä, ja pian sinullakin on lehmänhermot. Kotieläinpihoja, maatiloja ja farmeja löytyy maaseudulta etelästä pohjoiseen.

Kampanjaa koordinoi Suomen matkailuorganisaatioiden yhdistys Suoma ry.

Lue lisää: 
Majoituskohteita koostava kohdekortti: https://100syyta.fi/kohde/mokki-tekee-loman
Aktiviteetteja koostava kohdekortti: https://100syyta.fi/kohde/lahde-maalle
Artikkeli: https://100syyta.fi/artikkelit/matka-maalle

 

 Kimmo Aalto

asiantuntija, maaseutumatkailu ja palveluyrittäjyys

palveluyrittäjyys, maaseutumatkailu, Lomalaidun ry, Green care

+358 40 179 1618

Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+358 20 413 2385

+358 40 848 9559

aiheet: maaseutumatkailu