Takaisin Lähde landelomalle ja nauti maaseudun rauhasta ja lähiruuasta!

Uutinen – Maaseudun edunvalvonta

Lähde landelomalle ja nauti maaseudun rauhasta ja lähiruuasta!

17.05.2023

Haluatko viettää lomasi kaukana kaupungin kiireistä? 
Matkamaalle.fi tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja maaseutumatkailuun. Sivustolta löydät satoja kotimaisia kohteita, joista voit koota kompaktin päiväretken tai pidemmän maaseutuloman lähiruualla höystettynä. Matkamaalle alkaa tästä.

Maaseutu tarjoaa ainutlaatuisia elementtejä, kuten humisevat metsät, viljapellot, kotieläimet ja herkulliset perinneruuat. Valitse majoitusvaihtoehdoista hulppea huvila, hirsiaitta tai viehättävä kartano. 

Aktiviteetteihin voi kuulua marjastusta, riippukeinussa rentoutumista, uimista lähilammessa tai sienestystä. Voit myös kokeilla erilaisia lajeja, kuten sähköpyöräilyä, värikuulasotaa ja suppailua. Rentoudu nokipannukahvilla laavulla tai ihaile maisemia kirkkoveneen kyydissä. Saunomisen ystäville tarjolla on maailman suurin savusauna ja rentouttavia rantasaunoja.

Mielenrauhaa maalla

Maaseutu tarjoaa mielenrauhaa. Valitse vaikkapa loma Saimaan maisemissa ja nauti savusaunan löylyistä. Rentoudu maatilamiljöössä keskellä metsiä ja peltoja, ja hemmottele itseäsi metsäjoogalla, turve- ja hunajahoidoilla. Suomen maaseutu tarjoaa huikeita elämyksiä laajalla kattauksella.

Hyvä ruoka, parempi mieli

Matkamaalle.fi on oppaasi maaseutumatkailussa ja tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja maukkaalla lähiruualla höystettynä. Herkuttele lähiruualla, nauti vaikkapa lähituotettua luomulihaa, viinitilan antimia tai karjalaisen ruokaperinteen herkkuja.

Matkamaalle alkaa tästä.

 Kimmo Aalto

asiantuntija, maaseutumatkailu ja palveluyrittäjyys

palveluyrittäjyys, maaseutumatkailu, Lomalaidun ry, Green care

+358 40 179 1618

Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+358 20 413 2385

+358 40 848 9559

aiheet: maaseutumatkailu