Takaisin Uusi juttusarja: Henkistä apua maaseudun asukkaille koronaepidemiassa

Uutinen – Maaseudun edunvalvonta

Uusi juttusarja: Henkistä apua maaseudun asukkaille koronaepidemiassa

31.03.2020

Koronaepidemia aiheuttaa ihmisten mielissä monenlaista huolta ja ahdistusta ja epidemialla on vaikutuksia arkeen ja yrittäjyyteen. Maaseudun tukihenkilöverkko aloittaa uuden juttusarjan maaseudun asukkaiden ja yrittäjien tueksi tässä vaikeassa koronatilanteessa. Ensimmäisenä sarjassa on psykologi ja psykoterapeutti Pirjo Latvasen artikkeli, jossa hän antaa neuvoja, kuinka koronaepidemian aiheuttamia tunteita ja ajatuksia voi käsitellä ja vähentää siten sen aiheuttamaa ahdistusta ja pelkoja. Hänellä on pitkä kokemus ihmisten auttamisesta ja terapiasta kriisitilanteissa.

Psykologi ja psykoterapeutti Pirjo Latvanen
Psykologi ja psykoterapeutti Pirjo Latvanen

Seuraavassa jutussa ensi viikolla käsitellään koronatilannetta erityisesti maatalousyrittäjien näkökulmasta. Tulevien viikkojen aikana julkaistaan myös maaseudun nuorten ja ikäihmisten hyvinvointia koskevia kirjoituksia. Juttusarja on suunniteltu yhteistyössä MTK:n kanssa ja löydät ne myös Facebookin kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä Maaseudun tukihenkilöverkon tukihenkilöihin, jotka löydät www.tukihenkilo.fi -sivustolta. Voit soittaa kenelle tukihenkilölle tahansa, mihin päin Suomea vaan. Älä jää yksin huolien kanssa.

https://tukihenkilo.fi/henkista-apua-maaseudun-asukkaille-koronaepidemiassa/Marja Tallavaara

asiantuntija, sosiaalipolitiikka

yleinen sosiaalipolitiikka, eläkevakuutus, työterveyshuolto

+35820 413 2357

+35840 501 2889

aiheet: jaksaminen, korona, tukihenkilöverkko