Takaisin Lähiruokapäivä 10.9.2022 - Ryhdy järjestäjäksi!

Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka

Lähiruokapäivä 10.9.2022 - Ryhdy järjestäjäksi!

17.05.2022

Valtakunnallinen Lähiruokapäivä järjestetään jälleen 10.9.2022. Ilmoittautuminen tapahtuman järjestäjäksi on nyt avoinna! 

Lähiruokapäivä on tarkoitettu kaiken kokoisille ja näköisille tuottajille, tiloille, puutarhoille, palveluille, yrittäjille ja jatkojalostajille, jotka työskentelevät suomalaisen lähiruuan parissa. Mukaan toivotaan myös maaseudun elämysmatkailun tuottajat, ruoka-alan ammattilaiset ja muut toimijat, aina yhdistyksiä ja seuroja myöten. Kotimainen ruuantuotanto sekä tarinat sen takana kiinnostavat suomalaisia enemmän kuin koskaan, ja kaiken lisäksi lähiruoka on trendikästä.

Lähde mukaan lähiruokatrendin aallonharjalle ja Lähiruokapäivään!  

Osallistumalla Lähiruokapäivään tapahtuman järjestäjänä yksin tai yhdessä vaikka naapurin kanssa tarjoatte vierailijoille mahdollisuuden päästä tutustumaan lähiruuan ammattilaisiin ja maaseudun yrittäjiin ”pintaa syvemmältä”. Lisäksi voitte halutessanne myydä tuoreita raaka-aineita tai valmiiksi jalostettuja tuotteita suoraan kuluttajille.

Webinaari järjestäjille 25.5.

Lähiruokapäivän järjestäjille järjestetään etäyhteyksin webinaari keskiviikkona 25.5.2022 klo 15–16 teemalla ”Lähiruokapäivä: Näin järjestät oman tapahtumasi!”. Ilmoittaudu mukaan täällä 23.5.2022 mennessä.

Kotimainen ammattitaito, työ ja raaka-aineet ovat kaikille ylpeyden aihe! 

Osallistujien määrä on kasvanut vuosi vuodelta tapahtuman kasvaessa ja kehittyessä. Viime vuonna ovensa avasi 235 yritystä ja tilaa ympäri Suomen. Pistetäänkö jälleen paremmaksi? 

Ryhdy järjestäjäksi: 

1.    Rekisteröidy www.lähiruokapäivä.fi -sivustolle käyttäjäksi. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus (olet ollut mukana aiemmin), kirjaudu sisään. Huom! Mikäli olet unohtanut salasanasi sivustolle, voit vaihtaa sen helposti klikkaamalla ”Unohditko salasanasi?”-täppää. Saat sähköpostiisi linkin salasanan vaihtamiseksi. 
2.    Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään sivustolle ja täytä ilmoittautumislomake.

Lisätietoja: 
Heidi Kohtala, Maaseutuverkostopalvelut, heidi.kohtala@ruokavirasto.fi , 050 572 3368 tai Kaija Stormbom, MTK, 040 848 9559        
         Kaija Stormbom

viestinnän asiantuntija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+358 20 413 2385

+358 40 848 9559

aiheet: ruoka, kotimainen ruoka, lähiruoka, satokausi, kasvikset, sadonkorjuu, kotimaisuus, suomalainen ruoka, kotimaiset kasvikset, kasvis, vihannes, sato, juures, juurikas, ruokakori, suomalaisuus, hyvää suomesta, osta tilalta, ostatilalta, osta tilalta päivä, lähiruokapäivä