Takaisin Vuoden lähiruokateko 2020 eteni yleisöäänestykseen

Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka

Vuoden lähiruokateko 2020 eteni yleisöäänestykseen

06.03.2020

Vuoden lähiruokateko 2020 valinta on edennyt yleisöäänestykseen. Omaa suosikkiaan voi äänestää 25.3. saakka. Sekä yleisöäänestyksen voittaja että raadin valitsema Vuoden lähiruokateko 2020 -palkinnon saaja julkistetaan Lähiruoka & luomu -messuilla torstaina 2.4. Helsingin Messukeskuksessa.

Vuoden Lähiruokateko 2019 palkinnon saajat vasemmalta Annikka Heikkilä ja Pekka Moisio, Heikkilän Juustola. Kuvaaja: Risto Wuolle
Vuoden Lähiruokateko 2019 palkinnon saajat vasemmalta Annikka Heikkilä ja Pekka Moisio, Heikkilän Juustola. Kuvaaja: Risto Wuolle

Raati valitsi yleisöäänestykseen 
•    Kokit & Farmarit illallinen Finlandia-ravintolassa
•    Laidun Hereford
•    Pielisen Kala
•    Silmusalaatti
•    Suomen Artesaaniruokayhdistys.

Lisätietoja ehdokkaista ja äänestys täällä.

- - -
Vuoden lähiruokateko 2020 -palkinnon – arvoltaan 2000 euroa – saajan päättää Lähiruoka & luomu -messujen kehitysryhmä puheenjohtajanaan erityisasiantuntija Kirsi Viljanen maa- ja metsätalousministeriöstä. 

Lähiruoka & luomu -messut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 2.–5.4.2020 samaan aikaan Kevätmessujen kanssa. #lähiruokaluomu2020  

Lisätietoja: tiedottaja Antti Karjunen, Helsingin Messukeskus, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Median akkreditoituminen joko ennakkoon täällä tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.
 



aiheet: ruoka, maatalous, lähiruoka, elintarvike, kotimainenruoka, lähiruokateko, suomalainenruoka, paikallinenruoka, elintarvituotanto