null Vuoden lähiruokateko 2020 eteni yleisöäänestykseen

Uutinen – Kotimainen ruoka

Vuoden lähiruokateko 2020 eteni yleisöäänestykseen

6.3.2020

Vuoden lähiruokateko 2020 valinta on edennyt yleisöäänestykseen. Omaa suosikkiaan voi äänestää 25.3. saakka. Sekä yleisöäänestyksen voittaja että raadin valitsema Vuoden lähiruokateko 2020 -palkinnon saaja julkistetaan Lähiruoka & luomu -messuilla torstaina 2.4. Helsingin Messukeskuksessa.

Vuoden Lähiruokateko 2019 palkinnon saajat vasemmalta Annikka Heikkilä ja Pekka Moisio, Heikkilän Juustola. Kuvaaja: Risto Wuolle
Vuoden Lähiruokateko 2019 palkinnon saajat vasemmalta Annikka Heikkilä ja Pekka Moisio, Heikkilän Juustola. Kuvaaja: Risto Wuolle

Raati valitsi yleisöäänestykseen 
•    Kokit & Farmarit illallinen Finlandia-ravintolassa
•    Laidun Hereford
•    Pielisen Kala
•    Silmusalaatti
•    Suomen Artesaaniruokayhdistys.

Lisätietoja ehdokkaista ja äänestys täällä.

- - -
Vuoden lähiruokateko 2020 -palkinnon – arvoltaan 2000 euroa – saajan päättää Lähiruoka & luomu -messujen kehitysryhmä puheenjohtajanaan erityisasiantuntija Kirsi Viljanen maa- ja metsätalousministeriöstä. 

Lähiruoka & luomu -messut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 2.–5.4.2020 samaan aikaan Kevätmessujen kanssa. #lähiruokaluomu2020  

Lisätietoja: tiedottaja Antti Karjunen, Helsingin Messukeskus, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Median akkreditoituminen joko ennakkoon täällä tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.
 



aiheet: ruoka, maatalous, lähiruoka, elintarvike, kotimainenruoka, lähiruokateko, suomalainenruoka, paikallinenruoka, elintarvituotanto