null Luomutila - ilmoittaudu mukaan Luonnon päivään 31.8.2019

Uutinen – Kotimainen ruoka

Luomutila - ilmoittaudu mukaan Luonnon päivään 31.8.2019

8.5.2019

Luonnon päivä luomutilalla –tapahtuman ilmoittautuminen on avattu. Avoimien ovien tapahtumaa vietetään tänä vuonna 31.8.2019 Toiveena on, että osallistuvat luomutilat ottavat yleisöä vastaan ainakin noin klo 12-15 välillä, mutta halutessaan tapahtumasta voi tehdä koko päivän karnevaalin.

Tapahtumaan toivotaan mukaan luomutiloja, jotka pystyvät kertomaan yleisölle omasta tuotannostaan sekä tarjoamaan jotain nähtävää tai koettavaa. Esimerkiksi eläimet kiinnostavat kuluttajia aina. Tapahtuma soveltuu hyvin myös sellaisille tiloille, joilla on oma tilapuoti tai kahvio, tai jotka voivat sellaisen järjestää tilapäisesti.

Luonnon päivän tapahtumaan osallistui viime vuonna ennätykselliset 42 luomutilaa eri puolilta maata ja yhteensä luomutiloilla kävi yli 10 000 vierailijaa.

Suomen luonnon päivän pääkoordinaattori on Metsähallitus. Suomen Luonnon päivän yhteydessä järjestetään tänä vuonna myös Suomen ladun Nuku yö ulkona –tapahtuma, innostuuko joku luomutila kutsumaan vierailijat myös yöpymään luomutilan takapihalla?

Luonnon päivä luomutilalla -tapahtumaa koordinoivat maa- ja metsätalousministeriö, Luomuliitto, Pro Luomu, Biodynaaminen yhdistys, MTK ja SLC.

Luomutila, ilmoittaudu mukaan täällä!Suositellut artikkelit

Lähituottajat myyvät tuotteitaan tiloilta suoraan kuluttajille Osta tilalta! -päivänä 14.9.2019. Samalla järjestettävä Makumatka maalle -teemapäivä kutsuu kävijät tutustumaan maaseudun matkailuyritysten...

2

21.03.2019

Tutustu myös

21.03.2019