Takaisin Maaseutumatkailun voimaseminaari kokoaa yrittäjät ja kehittäjät Hämeenlinnaan 20.3.

Uutinen – Maaseudun edunvalvonta

Maaseutumatkailun voimaseminaari kokoaa yrittäjät ja kehittäjät Hämeenlinnaan 20.3.

14.03.2024

Maaseutumatkailuseminaari kokoaa maaseutumatkailuyrittäjät ja -kehittäjät Hämeenlinnaan 20.3.2024 keskustelemaan vastuullisesta matkailusta, alan vahvuuksista ja kehittämistarpeista. Seminaaripäivä suunnataan kaikille maaseutumatkailusta kiinnostuneille – yrittäjille, kehittäjille tai omaa alan yritystä suunnitteleville.

Seminaaripäivä tarjoaa muun muassa innostavia yrittäjäpuheenvuoroja ja mielenkiintoisen paneelikeskustelun suomalaisen ruuan mahdollisuuksista. Seminaaripäivän päättää tunnelmallinen iltatilaisuus, jossa myös palkitaan ansioituneita maaseutumatkailutoimijoita ja -yrityksiä sekä jaetaan Vuoden maaseutumatkailun Kellokas -ja Vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys- tunnustukset.

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry toimii maaseutumatkailuyrittäjien valtakunnallisena verkostona, maaseutumatkailun edistäjänä, edunvalvojana ja äänitorvena. Ympäri Suomen levittäytynyt yrittäjien ja sen sidosryhmien yhteinen yhdistys ottaa mielellään jäsenikseen uusia yrityksiä ja maaseutumatkailun toimijoita lisäämään merkittävän kasvualan näkyvyyttä alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Ohjelma Hämeenlinnassa

Seminaarikokonaisuuden aloittaa 19.3. järjestettävä SMMY ry:n vuosikokous Hauhon Ilorannassa. 20.3. seminaaripäivän jälkeinen iltajuhla järjestetään Hämeen linnan juhlatiloissa. Suurin osa seminaariin osallistujista majoittuu Vaakunassa Hämeenlinnassa, jossa järjestetään 21.3. aamupäivällä myös maaseutumatkailun kehittäjien tapaaminen.

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt. Peruutuspaikkoja voi kysellä Kimmo Aallolta. 


Lue lisää ja tutustu ohjelmaan täällä:


Lisätietoja:
Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry, Kirsi Ilola-Ollikka, puh. 040 596 8027
Lomalaidun ry, Kimmo Aalto, puh. 040 179 1618Kimmo Aalto

asiantuntija, maaseutumatkailu ja palveluyrittäjyys

palveluyrittäjyys, maaseutumatkailu, Lomalaidun ry, Green care

+358 40 179 1618

aiheet: maaseutu, yrittäjyys, matkailu, maaseutumatkailu