Takaisin Motonet ja Stark mukaan jäsenetuihin

Uutinen – Jäsenyys

Motonet ja Stark mukaan jäsenetuihin

01.09.2020

MTK- ja mhy-yrittäjäjäsenet saavat jäsenetuja nyt myös Motonetilta ja Starkilta 1.9.2020 alkaen.  Voimassa olevien etujen lisäksi useilta yhteistyökumppaneilta on syksyn aikana tulossa kampanjatarjouksia tilinavauksen tehneille jäsenille. Kannattaa siis toimia nopeasti ja avata tili.

Motonet PRO

Etu vain MTK- ja mhy-jäsenille: kerrytät hankinnoistasi vuosihyvitystä tuplana, jo ensimmäisestä eurosta alkaen.

Motonet PRO on Motonetin yritysmyyntipalvelu. Sen asiakkaana saat käyttöösi koko maan kattavan, 35 Motonet-tavaratalon palveluverkoston. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät tuotteet muun muassa rakentamiseen ja remontointiin, pihaan ja puutarhaan, kalastukseen ja metsästykseen, vapaa-aikaan sekä autovaraosiin ja varusteisiin. PRO-asiakkaana voit asioida tavaratalossa tai tehdä tilauksesi etukäteen noudettavaksi joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Näin saat Motonetin edut käyttöösi

Motonet PRO -yritysasiakkuuden avaaminen on helppoa ja nopeaa sähköisellä tilinavauksella. Saat edut käyttöösi saman päivän aikana. Toimi näin:

 1. Mene osoitteeseen: /www.mtkhankinnat.fi/jasenedut/Kaikki-jasenedut/motonet/
  Vahvista MTK- tai mhy-jäsenyytesi ja siirry Motonet PRO -yritysasiakkuuden avauslomakkeelle. Mikäli sinulla on jo Motonet PRO -asiakkuus, vahvista ainoastaan jäsenyytesi asiakkuuden päivittämiseksi.
 2. Valitse asiakkuuden tyyppi, täytä pyydetyt kentät, määritä ostoihin oikeutetut henkilöt ja siirry allekirjoittamaan asiakirja sähköisesti.
 3. Saat vahvistuksen tilinavauksesta sähköpostiisi allekirjoitettuasi asiakirjan.
 4. Vahvistuksen jälkeen voit asioida kaikkien Motonet-tavaratalojen PRO-tiskillä yrityksesi nimellä.

 

Stark Suomi Oy

Alennus hyllynreunahinnoista 10 % varasto-ostoista,  ei koske kampanjatuotteita

STARK on ammattilaisen, rakentajan ja remontoijan luotettava yhteistyökumppani. Olipa kyse sitten suuremmasta projektista tai pikaisestakin pienemmästä hankinnasta, noudosta tai täsmällisestä perille toimituksesta, palvelemme asiakkaitamme vahvalla ammattitaidolla. Näin sinä voit keskittyä projektisi toteutukseen. Tutustu etuun tästä

STARKin tuotevalikoima kattaa seuraavat osa-alueet: erittäin laaja valikoima puutavaraa, rakennustarvikkeet, koneet ja laitteet rakentamiseen sekä pihalle, maalit, pintamateriaalit, saunan ja kylpyhuoneet tarpeet sekä paljon muuta rakentamiseen ja remontointiin. Noudatamme puutavaran myynnissä PEFC-standardeja.

Näin saat Starkin edut käyttöösi

 1. Avaa yritys- tai käteismaksutili myymälässä. Myymälöitä on 20 paikkakunnalla Suomessa. Varaudu näyttämään MTK- tai mhy-jäsenkorttisi sekä tunnistautumaan henkilökortilla. Jäsenedut ovat voimassa vain jäsenille, jotka ovat avanneet Starkin yritys- tai käteismaksutilin.
 2. Saat 10 % alennuksen varastotuotteista laskettuna hyllynreunahinnoista (ei koske kampanjatuotteita).
 3. Jos olet jo ennestään Starkin tiliasiakas, pyydä myymälähenkilökuntaa liittämään sinut MTK Hankintojen sopimukseen.
 4. Tilinavauksen jälkeen saat automaattisesti asiakasnumeron. Rekisteröidy verkkokauppaan ja ilmoita asiakasnumerosi sekä MTK- tai mhy-jäsennumerosi (numero on 10-numeroinen, joten mhy-jäsenen tulee lisätä 0 (nolla) numeron eteen).
 5. Rekisteröitymisen jälkeen voit tilata tuotteita verkkokaupasta tai ostaa paikallisesta Starkin myymälästä. Saat tuotteet toimitettuna perille tai voit noutaa ne myymälästä. Huom! Ensimmäisestä yli 100 euron verkkokauppaostoksesta saat 20 euron alennuksen.

MTK Hankinnat Oy neuvottelee valtakunnallisia jäsenetuja MTK- ja mhy-jäsenille. Neuvoteltuja jäsenetuja on nyt 21 yhteistyökumppanin kanssa. Tutustu kaikkiin etuihin: mtkhankinnat.fi

Syksyn aikana monilta yhteistyökumppaneilta on tulossa kampanjatarjouksia, avaa tili ja varmista, että jäsentietosi ovat kunnossa, tarjoukset ovat silloin ulottuvillasi!Merja Elomaa

asiantuntija, jäsenedut ja -viestintä

+358 20 413 2323

+358 40 661 8699

Henrietta Dahlman

viestinnän asiantuntija

MTK Hankinnat

+358 20 413 2367

+358 40 920 9877

aiheet: jäsenedut