Takaisin Virtuaaliset aamukahvit: Ruokaturva kestävän kehityksen edellytyksenä ja ruokajärjestelmä kestävyysmurroksen vauhdittajana

Virtuaaliset aamukahvit: Ruokaturva kestävän kehityksen edellytyksenä ja ruokajärjestelmä kestävyysmurroksen vauhdittajana

13.11.2025 klo 09:00 - 10:00

Kestävän kehityksen toimikunta ja Suomen FAO-toimikunta järjestävät yhteiset virtuaaliset aamukahvit torstaina 13.11.2025 klo 9.00–10.00. Tilaisuudessa kuullaan asiantuntija-alustuksia ruokaturvasta  ja siitä, miten Suomen ruokajärjestelmä voi vastata kestävällä tavalla globaaleihin muutoksiin.  

Perunoita
Perunoita

Helsingin yliopiston työelämäprofessori Kaisa Karttunen alustaa keskustelua näkökulmilla ruokaturvasta nopeasti muuttuvassa maailmassa. Helsingin yliopiston ja Luonnonvarakeskuksen professori Hanna Tuomisto puolestaan pohtii, miten Suomen ruokajärjestelmä voi vastata kestävällä tavalla globaaleihin muutoksiin. Alustusten jälkeen on keskustelun vuoro.

Tilaisuuden avaa MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila. Keskustelua moderoi Suomen FAO-toimikunnan puheenjohtaja, maa- ja metsätalousministeriön kansainvälisten asioiden johtaja Aulikki Hulmi.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä keskiviikkoon 12.11. klo 14 mennessä. Tilaisuus järjestetään Teamsissa, ja Teams-linkki toimitetaan ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä kalenterimerkintänä.

Kutsua saa mielellään jakaa edelleen.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan!

Kestävän kehityksen toimikunnan sihteeristö ja Suomen FAO-toimikunta

Osallistuminen

Etätapahtuma

Tapahtuma suunnattu

Avoin


Juha Ruippo

johtaja, kauppapolitiikka ja kansainväliset suhteet

kehitysyhteistyö, EU-asiat, pohjoismainen viljelijäyhteistyö (NBC), WFO, FAO, AgriCord, Food Systems Summit

+358 20 413 2341

+358 40 55 33 232