Virtuaaliset aamukahvit: Ruokaturva kestävän kehityksen edellytyksenä ja ruokajärjestelmä kestävyysmurroksen vauhdittajana
Virtuaaliset aamukahvit: Ruokaturva kestävän kehityksen edellytyksenä ja ruokajärjestelmä kestävyysmurroksen vauhdittajana
Virtuaaliset aamukahvit: Ruokaturva kestävän kehityksen edellytyksenä ja ruokajärjestelmä kestävyysmurroksen vauhdittajana
13.11.2025 klo 09:00 - 10:00
Kestävän kehityksen toimikunta ja Suomen FAO-toimikunta järjestävät yhteiset virtuaaliset aamukahvit torstaina 13.11.2025 klo 9.00–10.00. Tilaisuudessa kuullaan asiantuntija-alustuksia ruokaturvasta ja siitä, miten Suomen ruokajärjestelmä voi vastata kestävällä tavalla globaaleihin muutoksiin.
Helsingin yliopiston työelämäprofessori Kaisa Karttunen alustaa keskustelua näkökulmilla ruokaturvasta nopeasti muuttuvassa maailmassa. Helsingin yliopiston ja Luonnonvarakeskuksen professori Hanna Tuomisto puolestaan pohtii, miten Suomen ruokajärjestelmä voi vastata kestävällä tavalla globaaleihin muutoksiin. Alustusten jälkeen on keskustelun vuoro.
Tilaisuuden avaa MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila. Keskustelua moderoi Suomen FAO-toimikunnan puheenjohtaja, maa- ja metsätalousministeriön kansainvälisten asioiden johtaja Aulikki Hulmi.
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä keskiviikkoon 12.11. klo 14 mennessä. Tilaisuus järjestetään Teamsissa, ja Teams-linkki toimitetaan ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä kalenterimerkintänä.
Kutsua saa mielellään jakaa edelleen.
Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan!
Kestävän kehityksen toimikunnan sihteeristö ja Suomen FAO-toimikunta
Osallistuminen
EtätapahtumaTapahtuma suunnattu
AvoinJuha Ruippo
johtaja, kauppapolitiikka ja kansainväliset suhteet
kehitysyhteistyö, EU-asiat, pohjoismainen viljelijäyhteistyö (NBC), WFO, FAO, AgriCord, Food Systems Summit
+358 20 413 2341
+358 40 55 33 232