Takaisin Tehokas kiertotalouden edistäjä KiertoaSuomesta.fi – Tervetuloa syksyn tapahtumiin!

Uutinen – Metsätalous ja metsänomistaminen

Tehokas kiertotalouden edistäjä KiertoaSuomesta.fi – Tervetuloa syksyn tapahtumiin!

02.10.2023

KiertoaSuomesta.fi -markkinapaikka on noussut kesän aikana voimaksi alkutuotannon kiertotalouden edistämisessä. Alkukesällä julkaistu markkinapaikka on ollut aktiivisen kehitystyön kohteena ja palvelu tarjoaa aidon lisäarvon kaikille käyttäjilleen kohti entistä kestävämpää ja tehokkaampaa biopohjaisten sivuvirtojen hyödyntämistä.

Syksyllä 2023 MTK järjestää useita tilaisuuksia, joissa KiertoaSuomesta.fi -markkinapaikkaa esitellään osana TREASoURcE -hanketta. Näissä tapahtumissa käsitellään kiertotaloutta ja sen roolia maataloudessa tuoden yhteen alan ammattilaisia ja asiantuntijoita jakamaan tietoa ja ideoita.

Tapahtumat lokakuussa

  • 9.10. Kokemäellä järjestetään kiertotalouteen ja kestäviin maatalouskäytäntöihin keskittyvä viljelijätapahtuma klo 10-12. Tilaisuudessa pääsee myös seuraamaan kipsinlevitystä pellolle. Lisätietoja Facebook-tapahtumasivulta.
  • 24.10. klo 15-18 Mänttä-Vilppulassa Biokaasutilaisuus, jossa pureudutaan biokaasurakentamisen mahdollisuuksiin Mänttä-Vilppulan kaupungin alueella. Katso koko ohjelma puhujineen ja ilmoittaudu täällä.
  • 31.10. klo 9-12 työpajatilaisuus maatalouden kiertotaloudesta Tampereella. Tilaisuus keskittyy kahteen maatalouden arvoketjuun: biopohjaisiin sivuvirtoihin ja maatalouden muoveihin. Tavoitteena on tunnistaa arvoketjujen haasteita ja pullonkauloja sekä miettiä mahdollisuuksia ja ratkaisuja jatkoa varten. Ilmoittautuminen työpajaan täällä.

Lue lisää KiertoaSuomesta.fi -markkinapaikasta ja TREASoURcE-hankkeesta. Pääset sinne tästä.Nora Berglund

hanketyöntekijä

TREASoURcE, KiertoaSuomesta.fi, kiertotalous, biopohjaiset sivu- ja jätevirrat

+358 50 577 3827

Riina Kärki

projektipäällikkö

TREASoURcE, KiertoaSuomesta.fi, kiertotalous, biopohjaiset sivu- ja jätevirrat

+358 50 4720 656

aiheet: kiertoa suomesta, treasource, kiertoasuomesta