Takaisin TREASoURcE-hankkeen työpaja: biopohjaiset sivuvirrat ja maatalouden muovit

TREASoURcE-hankkeen työpaja: biopohjaiset sivuvirrat ja maatalouden muovit

31.10.2023 klo 9:00 - 12:00

TREASoURcE-hanke järjestää työpajan, joka keskittyy maatalouden kiertotalouden haasteisiin ja ratkaisuihin. Tilaisuus on suunnattu viljelijöille, metsänomistajille, teollisuuden edustajille sekä julkisille toimijoille. Työpaja pidetään Tampereen Finlaysonin alueella 31.10. klo 9-12.

Tavoite: Työpajassa pureudutaan kahteen keskeiseen maatalouden arvoketjuun: biopohjaisiin sivuvirtoihin ja maatalouden muoveihin. Tarkoituksena on tunnistaa näiden arvoketjujen haasteita ja pullonkauloja sekä yhdessä miettiä mahdollisia ratkaisuja ja tulevaisuuden näkymiä.

Miksi osallistua? Osallistuminen tarjoaa arvokkaan tilaisuuden oppia lisää maatalouden kiertotaloudesta, verkostoitua alan ammattilaisten kanssa ja jakaa omia kokemuksia ja ideoita. Työpajan aikana voit olla mukana vaikuttamassa ja rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta maatalouden parissa.
Ilmoittaudu mukaan: Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tästä täällä.  

Jaa tietoa: Kutsu ystäviäsi ja kollegoitasi mukaan työpajaan! Voit myös auttaa meitä jakamalla tiedon tilaisuudesta sosiaalisessa mediassa. Käytä hashtagia #TREASoURcE ja auta levittämään tietoa maatalouden kiertotaloudesta.

Yksityiskohtaisemmat tiedot ja päivitykset löydät myös Facebookista.  

Tervetuloa mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta maatalouden parissa!

Osallistuminen

Lähitapahtuma

Sijainti

Satakunnankatu 18 A, Tampere

Lisätietoja antaa

Riina Kärki & Nora Berglund