null Kutsu toimittajille: katsaus vilja- ja valkuaisrehumarkkinoista sekä tuotantopanosmarkkinoista ja maatilojen taloustilanteesta 29.3. klo 10.15

Tiedote – Kotieläimet ja maito

Kutsu toimittajille: katsaus vilja- ja valkuaisrehumarkkinoista sekä tuotantopanosmarkkinoista ja maatilojen taloustilanteesta 29.3. klo 10.15

25.3.2022

Maitovaltuuskunta kokoontuu tiistaina 29.3.2022 klo 10 Helsingissä. Maitovaltuuskunnan puheenjohtajana toimii vesilahtelainen maidontuottaja Mauri Penttilä.

Alkupuheenvuorojen ja järjestäytymisen jälkeen n. klo 10.15 kuullaan katsaus EU:n ja Suomen vilja- ja valkuaisrehumarkkinoista. Esittelijänä Luonnonvarakeskus Luken erikoistutkija Csaba Jansik. Lisäksi kuullaan katsaus tuotantopanosmarkkinoista ja maatilojen taloustilanteesta. Niistä kertoo Luonnonvarakeskus Luken erikoistutkija Olli Niskanen.

Toimittajat ovat lämpimästi tervetulleita  seuraamaan kokousta em. katsausten ajan klo 10.15-11.30 joko paikan päälle tai etänä.   

Tilaisuus järjestetään Sokos Hotel Presidentissä, Studio Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki. 

Ilmoittautumiset kaija.stormbom@mtk.fi tai 0408489559.  

Tervetuloa!

MTK viestintä

Lisätietoja: 
maitoasiamies Marjukka Mattio, 050 533 8924 
viestinnän suunnittelija Kaija Stormbom, 040 848 9559

------------ 
Maitovaltuuskunta on vuonna 1995 perustettu maito-osuuskuntien rekisteröimätön yhdistys, johon kuuluu 16 maito-osuuskuntaa. Maitovaltuuskuntaan kuuluu 50 kokousedustajaa.
 


Marjukka Mattio

maitoasiamies

maito, maitovaliokunnan sihteeri, maitovaltuuskunnan asiamies

+35850 533 8924

Kaija Stormbom

viestinnän suunnittelija

maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka

+35820 413 2385

+35840 848 9559

Suositellut artikkelit

Suomalainen ruokaketju on onnistunut siinä, että Suomessa ei ole ollut pulaa ruuasta. Meillä on voitu vuosikymmenien ajan keskittyä raaka-aineiden laadun, puhtauden ja kestävyyden parantamiseen. Ruoan...

Hallitus tiedotti tänään 300 miljoonan euron huoltovarmuuspaketista, joka ohjataan suomalaiseen ruokahuoltoon. Sen tavoitteena on omavaraisuuden ja kotimaisen ruuantuotannon varmistaminen. Tarkempi kohdentaminen...

Elintarvikeketjun sopimusrakenteita koskeva Arovuoren selvitys julkistettiin tänään. Monista selvityksen toimenpide-ehdotuksista on helppo olla samaa mieltä. Toisin sanoen keinoja ja mahdollisuuksia olisi, mutta...