Takaisin Vireyttä ja voimaa -kuntoremontti nuorille maatalousyrittäjille alkaa tammikuussa – hae nyt

Uutinen – Maaseudun edunvalvonta

Vireyttä ja voimaa -kuntoremontti nuorille maatalousyrittäjille alkaa tammikuussa – hae nyt

28.10.2019

Maatalousyrittäjille on nyt tarjolla uusi Vireyttä ja voimaa -kuntoremontti Kuntoutus Peurungassa, Laukaassa. Kuntoremontti on nyt suunnattu nuorille maatalousyrittäjille.

Kuntoremontti toteutetaan kahdessa jaksossa 4 + 2 vrk kestoisena. Perusjakso alkaa tammikuussa 2020 ja jatkojakso toteutetaan lokakuussa 2020. Kuntoremontti on oiva tapa parantaa työkykyä ja saada lisää voimavaroja arkeen. Kuntoremontti on tarkoitettu maatalousyrittäjille, joilla on fyysisiä oireita ja kuormittumista siten, että se vaikuttaa työkykyyn. 

Kuntoremontti on myös hyvä paikka tarkastella omia elämäntapojaan ja hakea uutta energiaa maatalousyrittäjän työhön. Jaksojen aikana käsitellään mm. tuki -ja liikuntaelinoireiden itsehoitoa ja ennaltaehkäisyä, terveellisiä ruokatottumuksia ja arjen jaksamista ja henkisiä voimavaroja.
Kuntoremonttiin pääsee varaamalla ajan omasta työterveyshuollosta, jossa tehdään kuntoutuspäätös. Päätöstä tarvitaan Kelan kuntoutusrahan hakemiseen.

Varaa kuntoremonttipaikka Peurungasta viimeistään kuukausi ennen perusjakson alkamista. Paikan voit varata puh. 020 751 6300/myyntipalvelu tai peurunka@peurunka.fi.

Kuntoremontin hinta on 693,48 euroa/henkilö. 

Nuorille maatalousyrittäjille on tarjolla ensi vuonna vielä toinenkin kuntoremontti Maaseutunuorten kautta. Kuntoremonttikurssi järjestetään Vierumäellä ja ensimmäinen jakso on maaliskuussa. Tämä kuntoremontti on alueellinen ja suunnattu Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan tuottajaliittojen alueen maatalousyrittäjille. Lisätietoja löydät mm tapahtuman Fb-sivulta https://www.facebook.com/events/919587915090122/aiheet: vireyttä ja voimaa, kuntoremontti