Takaisin Uusi KIILA-kurssi maatalousyrittäjille Kruununpuistoon Punkaharjulle

Uutinen – Yrittäminen

Uusi KIILA-kurssi maatalousyrittäjille Kruununpuistoon Punkaharjulle

24.01.2020

MTK on hakenut jälleen maatalousyrittäjille uuden KIILA-kurssin Kelalta tälle vuodelle. KIILA-kurssi toteutetaan Kruununpuistossa Punkaharjulla. Kurssi nro 78551 alkaa lokakuussa ja hakuaika päättyy 14.4., joten nyt on hyvin aikaa hakea kurssille.

KIILA-kuntoutus on Kelan ammatillisen kuntoutuksen palvelu. Kuntoutuksen tavoitteena on työ- ja toimintakyvyn parantuminen ja tukeminen sekä työssä pysyminen. Kuntoutus on maksutonta ja kuntoutuksen ajalta Kela maksaa kuntoutusrahaa sekä matkakorvauksia kuntoutuslain mukaisesti. Kuntoutuksen ajaksi on mahdollista hakea sijaisapulomitusta omasta paikallisyksiköstä.

Lisätietoja kuntoutuksesta, hakuohjeet ja ajankohdat kuntoutukseen löytyvät MTK:n nettisivulla olevasta Kruununpuiston tiedotteesta. Lisätietoja saa myös työelämän asiantuntija, kurssivastaava Maarit Tervoselta maarit.tervonen@kruununpuisto.fi

Tutustu myösaiheet: hyvinvointi, työhyvinvointi, kuntoutus, kiila


Suositellut artikkelit

Maatalousyrittäjille on nyt tarjolla uusi Vireyttä ja voimaa -kuntoremontti Kuntoutus Peurungassa, Laukaassa. Kuntoremontti on nyt suunnattu nuorille maatalousyrittäjille.

Maatalousyrittäjille ja heidän perheilleen suunnatut tuetut lomat vuodelle 2020 ovat nyt haettavissa Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon (MTLH) kautta. Loma tuo hyvinvointia ja jaksamista kiireisen yrittäjyyden arkeen.