Takaisin Hyvinvointia arkeen - vuoden 2020 tuetut lomat nyt haettavissa

Uutinen

Hyvinvointia arkeen - vuoden 2020 tuetut lomat nyt haettavissa

14.10.2019

Maatalousyrittäjille ja heidän perheilleen suunnatut tuetut lomat vuodelle 2020 ovat nyt haettavissa Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon (MTLH) kautta. Loma tuo hyvinvointia ja jaksamista kiireisen yrittäjyyden arkeen.

Perhelomat

Perhelomat antavat yhteistä aikaa koko perheelle. Ensi vuonna on tarjolla jopa 11 Meidän perheen lomaa eri puolilla Suomea. Kaikki lomat ovat nyt yhteisiä yrittäjien kanssa.

Hyvinvointilomat

Hyvinvointilomia on ensi vuonna neljä, joista yksi toteutetaan jo aiemmilta vuosilta tutulla parisuhde- teemalla. Nuorille maataloustalousyrittäjille on puolestaan suunnattu kahteen jaksoon (2+3 vrk) jaettu MINILOMA Kylpylähotelli Peurungassa. Myös Työt takana-lomat jatkuvat. Nämä lomat on suunnattu lähiaikoina eläkkeelle jääville sekä jo eläkkeellä oleville maatalousyrittäjille.

Hinnat ja lomahakemukset

Tuetut lomat ovat hyvä ja edullinen mahdollisuus irrottautua hetkeksi raskaasta arjesta ja työstä ja vahvistaa hyvinvointia. Lomista maksetaan omavastuuosuus, joka on 100 €/5 vrk aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä. Alle 17-vuotiaat lapset lomailevat maksutta. Lomat ovat myös täysihoitolomia sisältäen ruokailut, majoituksen ja lomaohjelman. Matkakustannuksista lomalainen vastaa itse.

Lomahakemukset tulee perustella huolellisesti. Lomatukea myönnettäessä huomioidaan hakijan elämäntilanne, taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset syyt. Esimerkiksi vaikea taloudellinen tilanne, velkataakka, raskas työ, omat tai perheenjäsenten sairaudet on hyvä tuoda hakemuksissa esille. Lomatukea pitää hakea 3 kuukautta ennen aiottua lomaa.

Tuetut lomat järjestetään yhteistyössä Maaseudun Terveys-ja Lomahuollon (MTLH) kanssa ja Veikkauksen tuella.

Lisätietoja maatalousyrittäjille suunnatuista lomista, hakuohjeet sekä sähköinen hakulomake löytyvät MTLH:n sivuilta www.mtlh.fi sekä suoraan eri lomamuotojen osalta oheisten linkkien kautta:

Lomia perheille
http://mtlh.fi/lomatarjonta/perheille/yrittaja-ja-maatalousyrittajaperheiden-lomat/

Lomia työikäisille

http://mtlh.fi/lomatarjonta/aikuisille/yrittajien-ja-maatalousyrittajien-lomat/

Lomia ikääntyneille
http://mtlh.fi/lomatarjonta/maatalous-ja-muille-yrittajille/yrittajien-ja-maatalousyrittajien-lomat/


​​​​​​​Lomatukihakemus

Lomatukihakemus

​​​​​​​

​​​​​​​aiheet: hyvinvointi, työhyvinvointi, tuetut lomat, mthl