Toimintopainikkeet

Maaseudun yrittäjien vahva puolustaja

Suomen menestys kasvaa maaseudulla ja maaseudun yrityksissä. Maaseudun luonnonvarat tarjoavat ratkaisun tulevaisuuden haasteisiin. MTK puolustaa maaseudulla toimivien yrittäjien etua ja luo edellytyksiä yritysten kehittymiselle. Liikenne- ja tietoverkot ovat tärkeitä kaikille maaseudun asukkaille, mutta erityisesti niitä tarvitsevat yrittäjät.

Maaseutu tarvitsee monipuolista yrittäjyyttä. Jokainen yritys luo ympärilleen uutta toimintaa ja mahdollisuuksia. MTK edistää yrittäjyyttä tuomalla yrittäjien äänen kuuluviin mm. lainsäädäntöä, viranomaismääräyksiä ja tukiehtoja laadittaessa sekä byrokratiaa karsittaessa. MTK viestii maaseutuyrittäjyydestä kuluttajille ja välittää vastaavasti markkinainformaatiota yrittäjille. 

MTK tarjoaa jäsenyrityksilleen monipuolisia palveluita. Tavallisen laki- ja veroasiantuntemuksen lisäksi tarjoamme muun muassa monipuolisia verkkopalveluita. Jäsenverkko Repusta löytyvien palveluiden lisäksi maataloustuottajat voivat löytää asiakkaita ruokaasuomesta.fi -verkkopalvelun kautta. Puukauppaa on käyty jo vuosia puumarkkinat.fi -sivuston kautta. Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 3.11.2017