Takaisin Ilmastoahdistuksesta ilmastomahdollisuuksiin -palkinto

Uutinen

Ilmastoahdistuksesta ilmastomahdollisuuksiin -palkinto

14.02.2022

MTK:n Säätiö on perustanut Ilmastoahdistuksesta ilmastomahdollisuuksiin -palkinnon. Ilmastopalkinto myönnetään toiminnasta, jolla on erityisesti tuotu esille ja parannettu maaseudun elinkeinojen mahdollisuuksia tehdä hyvää ilmastotyötä edistäen samalla elinkeinojen ja niiden parissa toimivien ihmisten kokonaishyvinvointia ja tulevaisuuden mahdollisuuksia

MTK:n Säätiö on perustanut Ilmastoahdistuksesta ilmastomahdollisuuksiin -palkinnon. Ilmastopalkinto myönnetään toiminnasta, jolla on erityisesti tuotu esille ja parannettu maaseudun elinkeinojen mahdollisuuksia tehdä hyvää ilmastotyötä edistäen samalla elinkeinojen ja niiden parissa toimivien ihmisten kokonaishyvinvointia ja tulevaisuuden mahdollisuuksia. Palkinto ei ole apuraha, joka myönnettäisiin meneillään olevien tai tulevien hankkeiden tukemiseen.

Palkinto on suuruudeltaan 10 000 euroa ja se voidaan myöntää tunnustuksena yksittäisestä saavutuksesta tai toimesta, toimenpidekokonaisuudesta tai elämäntyöstä. Vastaanottaja voi olla yksittäinen henkilö, työryhmä tai yritys/yhteisö. Ehdokasasettelu on nyt auki!

Ehdotukset palkinnon saajaksi tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen timo.rytkonen@mtk.fi 31.3.2022 mennessä. Palkinnon saajasta päättää kolmihenkinen raati, jonka puheenjohtajana toimii Maailman ilmatieteen järjestön (WMO) pääsihteeri Petteri Taalas ja jäseninä piispa Jari Jolkkonen sekä MTK:n ympäristöjohtaja Liisa Pietola.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Säätiön hallituksen puheenjohtaja Esa Härmälä esa.harmala@outlook.comHenrietta Dahlman

viestinnän asiantuntija

MTK Hankinnat

+358 20 413 2367

+358 40 920 9877