Takaisin Oiva-jäsenportaali uudisti myös mtk.fi-kirjautumisen

Ajankohtaista

Oiva-jäsenportaali uudisti myös mtk.fi-kirjautumisen

02.03.2021

Maaliskuun alussa jäsenille auennut Oiva on kaikkien MTK:n jäsenten yhteinen jäsenpalvelualusta. Tervetuloa tutustumaan!

MTK:n järjestöuudistusta on valmisteltu yli kolme vuotta. Uudistuksessa on kehitetty esimerkiksi jäsenpalveluita, viestintää, koulutusta, laskutusta ja organisaation toimintaa. Tänään saavutettiin yksi jäsenille konkreettisesti näkyvimpiä muutoksia, kun Oiva-jäsenpalveluportaali avattiin käyttöön.

Oivan jäsenpalveluportaalista löydät mm. sähköisen jäsenkorttisi, järjestön tapahtumakalenterin ilmoittautumisineen sekä linkkejä hyödyllisiin palveluihin ja materiaaleihin. Voit kohdentaa Oivan kautta kysymyksiä asiantuntijoille sekä vastata edunvalvontaan ja muuhun MTK:n toimintaan liittyviin ajankohtaisiin pikakyselyihin.

Omien tietojesi päivitys tapahtuu myös jatkossa Oivan jäsenpalveluportaalin kautta. Jäsentietoja on yhdistetty useista rekistereistä ja niiden yhdistämisessä on saattanut tapahtua virheitä. Jos huomaat tiedoissasi virheen tai puutteita, voit päivittää ne itse omissa tiedoissasi tai ilmoittaa niistä: nettijasenet@mtk.fi

Oiva-jäsenpalveluportaaliin pääset kirjautumaan osoitteessa:
https://oiva.crmieportal.com/login

Palvelua kehitetään jatkuvasti. Oivaan tutustuessa kannattaakin samalla vastata ”Vastaa ja vaikuta” -osiosta löytyvään ”Oiva-jäsenpalvelut - miltä tuntuu?” -kyselyyn. Antamalla palautetta osallistut arvontaan. Tuotepalkintoja arvotaan toukokuussa 2021.

Oiva-jäsenportaaliin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä: nettijasenet@mtk.fi.


Mtk.fi-kirjautuminen uudistunut

Oivan käyttöönoton myötä myös mtk.fi-kirjautuminen uudistui. Kirjautumisnappi löytyy tuttuun tapaan mtk.fi-sivuston oikeasta yläkulmasta, mutta sitä klikattua tulee vielä huomata valita ”Jäsenet”. Kirjautuminen ohjataan Oiva-kirjautumisikkunaan.

Vanha mtk.fi-tunnuksesi ei toimi sellaisenaan, vaan tunnuksesi on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi, ja salasanan saat määritettyä ensimmäisellä kirjautumisella Oiva-kirjautumissivun "Luo uusi salasana" -linkistä. Mtk.fi-tunnus on jatkossa siis sama kuin Oiva-jäsenpalveluportaaliin käyttämäsi tunnukset. Jos sähköpostisoitteesi ei vielä löydy jäsenrekisteristä, voit olla yhteydessä yhdistyksesi jäsensihteeriin tai osoitteeseen nettijasenet@mtk.fi

Kirjautumisen jälkeen sinut ohjataan takaisin sille mtk.fi-sivulle, josta kirjaudu-nappia aluksi painoit. Kirjauduttuasi sisään sinulla on pääsy tuttuun tapaan mtk.fi-sivustolla oleviin jäsensisältöihin.
 


MTK:n, MTK-liittojen ja metsänhoitoyhdistysten toimihenkilöiden mtk.fi-kirjautuminen on pysynyt uudistuksessa ennallaan, ja kirjautuminen tapahtuu jatkossakin mtk.fi-sivuston puolella, eikä siis Oivaa vasten. Lisätietoa eri käyttäjäryhmien kirjautumisesta.